26 Nisan 2023, 22:50
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: muharrem ince nin ben akp projesiyim tweeti
Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
İnce kendisine teklif gelmediğini söylüyor.Ayrıca İnce'nin nereden oy böleceği de belli olmaz.Şuan tabloda Chp'yi daha çok böleceği söyleniyor ama hiç belli olmaz.Ayrıca yandaş anket firmalarının da araştırmaları bana etik gelmiyor.
Bu mantıkla Oğanın da Akp'yi bölebileceğini söylemeliyiz.
Ayrıca Babacan tabanımızın hepsi Kılıçdaroğlu'na oy vermeyebilir diyor bugün.%0,5 olan oy katkısı %0,00005'mi olacak yani (:
Baştan beri söylüyorum,6'lı masa tamamiyle yanlış partilerden oluşturuldu.En önemlisi ise elerindeki iki güçlü belediye başkanını iyi kullanamadılar.
Az kaldı 20 gün sonra dediklerimde haklı çıktığımı göreceksiniz.
|
İnce yalancının önde gideni. Adam'ın parti sözcüsünün Kolin'le organik bağı çıktı, bunu örtpas etmek için ekrana çıkıp İmamoğlu Kolin'e ihale verdi, Kılıçdaroğlu da o metroyu açtı dedi. Halbuki 2018 de ihaleye çıkmış. Yani böyle yalancı biri. ama bitiyor mu, bitmiyor; ertesi günde ben ihale verildi demedim diyor .
Şimdi diyorsun ki; bu adam bana teklif gelmedi diyor . Halbuki 2 kere gelmiş.
Anket olayında neredeyse 10 anket firması benzer sonuçları çıkarmıştı. Kimisi KK'yı 10 puan önde gösterdi, kimisi 2-3 ama sonuçta KK vs. RTE denkleminde, KK 1.turda ipi göğüslüyordu.
Şimdi İnce denen aparat devreye girince bu anketlerde dediğim gibi KK yüzde 48'lerde kaldı. Şimdi ben böyle bir adama niye saygı duyayım ki ??. Türkiye tarihinin en önemli seçiminde adeta ülkenin geleceğini baltalıyor bu adam !!.
Hatta bugün muhalefeti yine tehdit etmiş;
2.turda AKP'yi desteklemekle tehdit etmiş. Böyle biri işte. Kime hizmet ettiği ortada. Tek amacı KK kaybetsin. RTE kaybetmesin.
Çoğu kişi KK'ya sevdiğinden vermiyor. Konya ve Rize de bile bir çok kişi sırf RTE seçilmesin diye KK diyor. Çünkü akıl bunu gerektirir. En çok oy alacak, rakibine en yakın aday oy atmak en akıllı iştir. Aksi tamamen ziyan bir düşünce. Zira böyle olunca oylar bölünür ve herkesin isyan ettiği düzen devam eder . Dünyada seçimler böyle işler mesela. Ülkede sorun varsa en yakın rakibini seçerler . Sevsinler sevmesinler .
Seçimin kaybedilmesi tamamen İnce ve Oğan'ın suçu olacak. Zira ikisinin oy oranı yüzde 5 olacak gibi duruyor. Bu oyların yüzde 3.5'i muhalefetten giden oylar. bu da işi 1.turda bitirmeye yeter de artar bile.
Bi de bunu meclisi var. 0.5 oy bile önemli iken Memleket ve Zafet yüzde 3-4 oy alarak, muhalefetten 30-40 vekil çalacak. Bu da olası meclis çoğunluğunu yerle yeksan edecek.
Evet, seçim kaybedilirse bu sefer KK, CHP, Babacan ne bileyim halkı hakir gören saçma sapan muhalefetten değil, bu saray aparatları yüzüne olacak.
------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
|
|
Alıntı
|