Tekil mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2023, 07:36   #4
OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Mustafa Destici’den dikkat çeken sözler: Muharrem İnce bizim gibi düşünüyor!BB

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

10 gün önce dansçı muharreme oy vereceğim diyenlerin yüzde 70'i şimdi adama selam bile vermem diyor. Bu iyi ve güzel bir gelişme.

Kalan yüzde 30 ise maalesef RTE ve AKP algısına kapılan, milliyetçi ve Atatürk sömürüsüne esir düşen, CHP onu yaptı, bunu yapmadı şımarıklığına düşen bencil bir kesim.

Umarım onlarda 30 güne akıllanır.

Zira muharrem'den önce KK 52-55, RTE 42-45 idi. Bu adam kazandı denen AKP adamı aday olunca anketler KK 47-48, RTE 44-45 oldu.

Ülkenin son seçimi olabilir ve hala oyları bölme derdinde birileri. Birileri de hala bir olmama derdinde. Gerçekten ilginç.
2 oldu İnce konusunda öğretmenlerle tartışıyorum. Birisi 60 yaşında, diğeri 40. Bilinçli seçmen olduklarını söylüyorlar. Birisi karşı gelse hakaret etmeye kadar işi vardırdılar. Hatta birisi ortamı terketti ben varım diye gelmiyor artık. Gülsem mi ağlasam mı şaşırdım. asdasd Hadi onların durumu meslektaş kıyağı ama 20-30 yaşlarındaki gençler bildiklerinden mi yoksa bilmediklerinden mi tam çözemedim. Çoğunluğu gerçekleri belgelediğimizde “bilmiyorum” diye saf ayağına yatıyor. Çok çelişkili davranışları var. Tayyip’in karşısında tuvalet terliği olsa ona oy verecek bilinçsiz seçmen.

Nothing to lose. But so much to gain. A little danger. It goes without saying. But what do you care. you're gonna go In the end. Gate open to heaven. Is ready and waytnig. or straight down to hell. Can go there as well.

Konu OkyanusunKalbi tarafından (27 Nisan 2023 Saat 07:39 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı