Tekil mesaj gösterimi
Alt 10 Mayıs 2023, 00:00   #1
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
İki Kalp İyi ki Doğdun Regex'im

İyi ki Doğdun Regex'im

Sana olan sevgimi ne kelimelere sığdırabilirim, ne de yere göğe...
Hep çok sevdim seni... @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Seninle güldüm, kalbim seninle güldü. İçimdeki o küçük kızın gülüşleri her gün seninle yeniden canlandı.

Hakkında ki tüm düşüncelerimi her zaman üye sözlüklerinde dile getirdim... Yazdıklarım hep anlatabildiğim kadardı. Sen hep çok fazlasıydın benim için. Bir tek benim için de değil, herkes tarafından çok sevilen biri oldun hep. Herkesin derdine koşan, yanında olan, değer veren güzel kalpli sevdiğimsin benim. Sen kelimelere sığmayan, sen yüreğimdeki sabrım, sükunetim, heyecanım, telaşım, neşem ve anlatamadıklarım,
Sen benim için arkadaş, sırdaş, sevgili ve sevgiliden çok öte oldun... Her şeyim oldun benim...

Şu an yanında olmayı, tüm hislerimi kalbine fısıldayarak söyleyebilmeyi öyle çok isterdim ki...
Bu ara hassas, zor bir dönemden geçiyorum biliyorsun. Ama şunu da bil ve hisset; seni tüm kalbimle çok seviyorum...
Şartlar ne olursa olsun, kalbimdeki sevgin değişmez... Sen en derinimdesin. Her zaman benimlesin, yüreğimdesin.

Dedim ya kelimelere de yere göğe de sığdıramam seni... Öyle büyüksün içimde...

Ben buraya o kadar çok şey yazarım, hislerimi dökerim ki... Duygusallığımı bilirsin...
Kimseyi de fazla bunaltmak istemiyorum... Çünkü bugün senin günün Sevgilimmm
Bugün senin doğum günün...

Bu minik pasta, minik kalbimden sana

Bu da hepimiz için, kocaman çikolatalı pastamız

Bu da doğum günü müziğimiz olsun, iyi ki doğdun Sevgilim... Seni çok seviyorum, hep çok sevicem...

Alıntı