tabii ki kendinizden memnun olmadığınız ayrıntılarda estetik yaptırın, tercihtir... ama ama ama gurban olam abartmayın yahu ... kadınlardaki kaydırak tipi burunlar, bağsurdan hallice dudaklar, mister spak göz ve kaş yapıları ( aşağı kısımlara inmiyorum bile ) ohadır , çüştür haline evrildi resmen.. vallahi daha çirkinleşiliyor benden demesi ... bide bu operasyonların en basiti bile deli dehşet paralar, en asgarilisi bile yaptıracak parayı nerden buluyor hayret edilesi bi ayrıntı... nerde okumuştum hatırlamıyorum ama bu tespit kadınların bu durumuna cuk oturuyor bence . "maalesef ki travestiler estetik olup kadınlara benzemeye çalışıyorlar, kadınlar da estetik olup travestilere benziyorlar."
gelelim karşı cinse. arkadaş size kim ne dedi kandırdı, nasıl böyle sürü halinde gaza geldinizde vücut geliştirme, üçgen vücut olma adı altında yengeçe, gorile döndünüz beya. küçücük kafa , kocaman vücut , çırpı bacak nedir yahu ... bide sanki bu vücut şekilleri çok şahaneymiş, herkese gösterilmesi gereken bişeymiş gibi dar badi ve dükkanını su basmış esnaf gibi daracık kısa pantolan kombinleriyle bu hallerini gözümüze gözüme sokuyorlar. vazgeçin bu maceralardan ahali
estetiksiz olduğumu belirtip , kendi tezimi çürütüp , bu kezbanlığımlada yazımı noktalayım bari