Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
herkesle iddiaaya girdim.
işimi garantiye alarak malum kişi ilk turdan seçimi kazanamayacağa girdim sadece.. eğer ki kaybedersem 2 ay boşuna çalışmış gibi olacağım. eğer oy verirseniz de ilk turdan kazanırsa ciddi anlamda söylüyorum(önceden de söylemiştim) ben forumu bırakıyorum..
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
|
bak forumu bırakma işi korkaklığa, kolaya kaçmaya , bu işe girdiğiniz kişilere ve bizler tarafından verilen emeğe saygısızlığa girer bu bir ...yönetici olarak bu kadar elzem bi konuda ergence iddaalaşmak olmaz buda iki... ki benim hatırladığım mhp barajı geçemeyecek iddaasıydı
iddaayı değiştirelim bence gene tayyip alırsa beğeni butonu sayısını benim entrylerimle artırmasına girelim
bende ne taktım ha sizin beğeni sayınıza
siz kazanırsanızda iddayı siz belirleyin