Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2023, 16:16   #5320
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
herkesle iddiaaya girdim.
işimi garantiye alarak malum kişi ilk turdan seçimi kazanamayacağa girdim sadece.. eğer ki kaybedersem 2 ay boşuna çalışmış gibi olacağım. eğer oy verirseniz de ilk turdan kazanırsa ciddi anlamda söylüyorum(önceden de söylemiştim) ben forumu bırakıyorum..

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Kardesim suan şakasız konusuyorum patronun arkadasından istek parca geldi,500kg kalıbı makinadan kaldırttım, üretime maket ayasofya yaptırıyorum, neymiş bakanlar ziyaret edecekmiş, müzede sergilenecekmiş, minaresine mahya yazdırıcam, ben kemal geliyorum diye
  Alıntı