Tekil mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2023, 22:52   #14
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Muharrem İnce: Adaylıktan çekiliyorum

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Niye siyaset hayatları bitsin yahu.Ha seçime girmiş %3-5 almışlar Oğanla,ha çekilmişler.Onlar bilmiyorlar mı %5'i geçemeyeceklerini (:

Adam şuan mağduru oynayarak Chp kanadından oy böldüğü insanların daha çok güvenini kazandı.Sosyal medyalarda insanlar çekilmeli diye baskı yapan Chp olduğu için Chp'ye kızıyorlar ((: RTE'yi fazla hafife alıyorsunuz.

İnce de ''kaybederlerse beni bahane edecekler,alın çekildim'' dedi.Chp bu saatten sonra kazanamazsa asıl facia ozaman geliyor.Bırakın artık Oğan'ı bilmem neyi.
Zaten biliyorlar. 2.tura kalsın dedi Oğan. Bunu utanmadan Erzurum olayları sonrası dedi. Bu seçimin 2.tura kalmaması gerektiğini sende biliyorsun. 2015'de neler olduğuınu da biliyorsun.
Bir insan niye 1.turda bitsin demezde, tam da AKP ve RTE istediği olan 2.tur der ki.

Yüzde 5 oy alacağını biliyor evet. Facia olan bu zaten. Oyları böldüğünü bile bile adaysa demek ki art niyetli. Dün HDP ve Demirtaş'ı öven (2014'de. Çünkü HDP o zaman AKP ile yan yana idi) şimdi atıp tutan (çünkü şimdi HDP ile AKP birbirine muhalif) Oğan'ın tek amacı var; KK kazanmasın .

Evet RTE'yi hafife alıyoruz. Adam avel muhalifleri çok güzel güdüyor. Algılarını çok güzel yönetiyor. Oğan ve İnce diyenlerin çoğu RTE'in algıları ve propagandasına meze olup bunu yapıyor zaten . Adam boşa mı dedi; YERLİ VE MİLLİ MUHALEFETİ KURACAĞIZ DİYE. Ardından bu tipler geldi sonra .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı