Tekil mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2023, 00:45   #5330
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
herkesle iddiaaya girdim.
işimi garantiye alarak malum kişi ilk turdan seçimi kazanamayacağa girdim sadece.. eğer ki kaybedersem 2 ay boşuna çalışmış gibi olacağım. eğer oy verirseniz de ilk turdan kazanırsa ciddi anlamda söylüyorum(önceden de söylemiştim) ben forumu bırakıyorum..

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
çok iddialı bir iddia olmamış yalnız bu hocam malum kişi kazanır desen belki daha iddialı olabilir idi. ya da seçim ikinci tura kalmaz gibi gibi...
zaten daha benim pringleslar gelmedi her gün gidip soruyorum kargocuya yok abla diyo.. yeni kankalar çevreler edindim teşekkür ederimm
  Alıntı