Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
kusura bakma ama ben bu görüşe saygı duyamıyorum. bir insanı bu kadar itibarsızlaştırmak ne kadar doğru mevcut rte zihniyetinden ne farkı var? bu adam gerçekten ne yaptı.. bana göre en büyük suçu yıllardır solu boşa işgal etmesi, rteyi rte yapması. evet bu büyük bi suç, bi neslin 20 yılına maloldu. parlamenter sisteme geçiş için kk dan daha dürüst ve güvenilir birini bulamadılarsa ve o kadar parti birleşip aylarca müzakere edip onu çıkardılarsa bence sorun çok daha başka yerlerde.
|
Kılıçdaroğlu hala itibarsızlaşmamalı mı yani?79 yaşında tekrar aday olacağım dese 5 sene daha bekleyip bu adama oy veren kitle var bu ülkede,inanılır gibi değil.
Adam bir ittifak kurdu baştan aşağı rezalet.İP ve Hdp oyları olmasa %20'lerde sürünürdü.Deva ve Gelecek partileri 3 kuruşluk katkılarıyla meclise 30küsür vekil soktu (: Ama Kılıçdaroğlu inadı yüzünden Mansur ve İmamoğlu dururken, ekibindeki en vasıfsız,en pasif olan kendisini aday yaptı.
Kılıçdaroğlu Chp tarihindeki en vasat en başarısız kişidir.Bunu anlamak için dün RTE'nin %80 ile kazanması mı gerekiyordu acaba.
(Bunları sana hitaben söylemiyorum)
“ Siz çoksunuz,biz Türk..."
Bilge Kağan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.