Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2023, 10:31   #20
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: seçimin ikinci tura kalması

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kılıçdaroğlu hala itibarsızlaşmamalı mı yani?79 yaşında tekrar aday olacağım dese 5 sene daha bekleyip bu adama oy veren kitle var bu ülkede,inanılır gibi değil.

Adam bir ittifak kurdu baştan aşağı rezalet.İP ve Hdp oyları olmasa %20'lerde sürünürdü.Deva ve Gelecek partileri 3 kuruşluk katkılarıyla meclise 30küsür vekil soktu (: Ama Kılıçdaroğlu inadı yüzünden Mansur ve İmamoğlu dururken, ekibindeki en vasıfsız,en pasif olan kendisini aday yaptı.

Kılıçdaroğlu Chp tarihindeki en vasat en başarısız kişidir.Bunu anlamak için dün RTE'nin %80 ile kazanması mı gerekiyordu acaba.

(Bunları sana hitaben söylemiyorum)
dedi itibardan tasarruf olmayacağının farkında olmayan adam...
gerçi hak da veriyorum, bu dile alıştırıldık yıllarca.

kılışdarolunun fanı değilim ama onun misyonu zaten eski sisteme dönüp kabuğuna çekilmek. bunu mansur yavaş ya da imamoğlu yapabilecek miydi? şahsen ben onları daha aktif görmek istiyorum herkes gibi. bu geçiş sürecinde kk sadece bir maşa, zaten bu kadar cb yardımcısı ittifaktaki çok seslilikle erken bir seçim olacaktı bunları göremiyor musunuz gerçekten anlayamıyorum çünkü.
aday yanlıştı hepimiz hemfikiriz ama şu saatten sonra yapacak başka bir şey yok. iyiyle kötü arasında seçim yapmak kolaydır. asıl seçim iyiyle daha iyi ya da kötüyle daha kötü arasındadır. ve bunlar hayatımızın seçimleridir. bu da öyle bir şey. bizi buna mecbur ettiler inattı şuydu buydu tamam ama şu saatten sonra naapalım yani.. sinan oğan tayfa gelmiyorsa biz toplanıp ona gidelim ben ona da okayim çünkü.
  Alıntı