Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2023, 10:44   #21
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: seçimin ikinci tura kalması

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
dedi itibardan tasarruf olmayacağının farkında olmayan adam...
gerçi hak da veriyorum, bu dile alıştırıldık yıllarca.

kılışdarolunun fanı değilim ama onun misyonu zaten eski sisteme dönüp kabuğuna çekilmek. bunu mansur yavaş ya da imamoğlu yapabilecek miydi? şahsen ben onları daha aktif görmek istiyorum herkes gibi. bu geçiş sürecinde kk sadece bir maşa, zaten bu kadar cb yardımcısı ittifaktaki çok seslilikle erken bir seçim olacaktı bunları göremiyor musunuz gerçekten anlayamıyorum çünkü.
aday yanlıştı hepimiz hemfikiriz ama şu saatten sonra yapacak başka bir şey yok. iyiyle kötü arasında seçim yapmak kolaydır. asıl seçim iyiyle daha iyi ya da kötüyle daha kötü arasındadır. ve bunlar hayatımızın seçimleridir. bu da öyle bir şey. bizi buna mecbur ettiler inattı şuydu buydu tamam ama şu saatten sonra naapalım yani.. sinan oğan tayfa gelmiyorsa biz toplanıp ona gidelim ben ona da okayim çünkü.
özellikle son cümle her şeyi açıklıyor.. bizim hedefimiz belli isteğimiz belli.. anlamıyorlar, anlamayacaklar. kişilerin üstünde bir olay bizimki..
aday yanlışmış vay be hiç bilinmedik yerlerden konuşuyoruz gerçekten nerden çözdünüz bunu?
ben farklı yönden bakmak istiyorum.. kk neden yanlış? ondan önce ve ondan sonra da batık olan sgk'yı batırdığı için mi? çalmayacağım, çaldırtmayacağım dediği için mi? demokrasi dediği için mi? parlementer sistem dediği için mi? terörle işbirliği yapanın Allah belasını versin dediği için mi? ... uzar gider biliyorsunuz zaten yıllarca derimize kadar kazındı her şey..

şunu herkesin kavraması gerekiyor burada kimseyi de yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın.. anadolu'da kılıçdaroğlu'nu deccal olarak görüyorlar. başörtüsü meselesinden korkuyor millet, imam hatiplere yapılan muameleden korkuyor saçma değil mi? saçma evet. yıl 2023 ve 20 yıllık iktidar hala din ile seçilebiliyor. geçen bir hoca chp gelir de abdesti ve namazı kaldırırsa ne yaparsın diye sinirli sinirli konuşuyordu.. aloooo hoca, abdesti, namazı kaldırmak ne ya ne diyorsun sen diyen 1 kişi yok..

NO RESPECT F**K PEACE.
  Alıntı