Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2023, 10:56   #22
kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
konserve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: seçimin ikinci tura kalması

Alıntı:
Eftamintokoftiden kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

özellikle son cümle her şeyi açıklıyor.. bizim hedefimiz belli isteğimiz belli.. anlamıyorlar, anlamayacaklar. kişilerin üstünde bir olay bizimki..
aday yanlışmış vay be hiç bilinmedik yerlerden konuşuyoruz gerçekten nerden çözdünüz bunu?
ben farklı yönden bakmak istiyorum.. kk neden yanlış? ondan önce ve ondan sonra da batık olan sgk'yı batırdığı için mi? çalmayacağım, çaldırtmayacağım dediği için mi? demokrasi dediği için mi? parlementer sistem dediği için mi? terörle işbirliği yapanın Allah belasını versin dediği için mi? ... uzar gider biliyorsunuz zaten yıllarca derimize kadar kazındı her şey..

şunu herkesin kavraması gerekiyor burada kimseyi de yargılamıyorum yanlış anlaşılmasın.. anadolu'da kılıçdaroğlu'nu deccal olarak görüyorlar. başörtüsü meselesinden korkuyor millet, imam hatiplere yapılan muameleden korkuyor saçma değil mi? saçma evet. yıl 2023 ve 20 yıllık iktidar hala din ile seçilebiliyor. geçen bir hoca chp gelir de abdesti ve namazı kaldırırsa ne yaparsın diye sinirli sinirli konuşuyordu.. aloooo hoca, abdesti, namazı kaldırmak ne ya ne diyorsun sen diyen 1 kişi yok..
bence kk yanlıştı çünkü rte yi rte yapan kendisi ve muhalefeti.

ve fazla nahif kaçtı koskoca ülkenin başbakanı çıkıp ekranlarda cibiliyetsiz deme casaretini bulduğunda. yüzü eskidi. ama onca yıla rağmen dürüstlüğünden taviz vermedi.
bence yanlış diyenlerin çoğunluğu da üslubundan ve çalmayacağız demesinden dolayı yanlış diyor. alışmışız çünkü höt höt yönetilmeye çalıyor ama yapıyor demeye. çalmazsa yapamaz sanırıyoruz sanırım.
muharrem incenin daha çok prim yapmasının nedenlerinden biri de rte ye benzeyen üslubu bana göre.

eğer bu dediklerim de bi kusursa ben şahsen başka bulamadım arkadaşlar.
  Alıntı