Tekil mesaj gösterimi
Alt 16 Mayıs 2023, 11:11   #23
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: seçimin ikinci tura kalması

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
bence kk yanlıştı çünkü rte yi rte yapan kendisi ve muhalefeti.

ve fazla nahif kaçtı koskoca ülkenin başbakanı çıkıp ekranlarda cibiliyetsiz deme casaretini bulduğunda. yüzü eskidi. ama onca yıla rağmen dürüstlüğünden taviz vermedi.
bence yanlış diyenlerin çoğunluğu da üslubundan ve çalmayacağız demesinden dolayı yanlış diyor. alışmışız çünkü höt höt yönetilmeye çalıyor ama yapıyor demeye. çalmazsa yapamaz sanırıyoruz sanırım.
muharrem incenin daha çok prim yapmasının nedenlerinden biri de rte ye benzeyen üslubu bana göre.

eğer bu dediklerim de bi kusursa ben şahsen başka bulamadım arkadaşlar.
demokrat ve naif insan istemiyoruz biz açık açık bize halı desenleri izlettirecek baba modeli arıyoruz.. başımızı öne eğdirecek bize paso bağırıp, çağıracak yeri gelecek terörist olacağız onun için yeri geldiğinde de neyse ya.. her zaman dahil olmayacağım desem de tutamıyorum..

bu arada 2.turda rte tarafından seçim bitmiş bile gözükse üzülmüyorum.. çünkü bence de rte cb seçilmeli. kk bu meclis ile sıkıntı yaşar. meclis çoğunluğunu kaptırmışsın bu meclis sana hiçbir şey yaptırmaz.. başkan sıfatınla yapacaklarınla kalırsın ve bak beceremedi derler. daha geçen sinan ateş'in ismini cadde, sokak, park bir yere verelim oylaması akp ve mhp'nin oylarıyla reddedildi. düşünün işte.

ve son sorum da kendini herkesten fazla milliyetçi gören seçmene; suriye muhabbetinde göndermeyeceğiz demesine rağmen ve kapıları aleyhimize daha çok açacağını bilmenize rağmen nasıl bu adama oy verdiniz? 2028de 15 milyon suriyeliye 2038 yıllarında da bi' parti kurup bunları da meclise sokar mıyız? hizbullah terör örgütü değildir diyen hüda par ak parti listelerinden meclise girdi mutlu muyuz?

birilerinin terörlüğü pkk,hdp(ysp)'ye kadar herhalde..

NO RESPECT F**K PEACE.
  Alıntı