Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Halk oy verdi. Bu nasıl söylem. Senden duymak beni şok etti.
Kürt halkı özgür iradesi ile RTE gitsin diye KK'ya verdi. Bunda ne sorun var ??.
HDP aday çıkarmadı RTE gitsin diye ve KK'ya destek verdi. CHP mesela PKK ile görüşebiliriz diyen, Kürdistan kurulmalı diyen bir genel başkanı meclise sokmadı ama AKP soktu.
Yani bu ülkenin en karanlık zamanlarını yaşatan, domuz bağcı zihniyet artık mecliste.
Tam da bunu diyorum. Birebir dirsek teması olana oy verenler, HDP algısı yüzüne CHP ve KK'ya verip veriştiriyor.
HDP diye bağırıp, CHP'ye oy vermeyen sözde milliyetçiler, Hüdaparlı AKP'ye oy veriyor.
Güler misin ağlar mısın.
|
Alıntı:
Halk oy verdi. Bu nasıl söylem. Senden duymak beni şok etti.
Kürt halkı özgür iradesi ile RTE gitsin diye KK'ya verdi. Bunda ne sorun var ??.
|
Hüdapara da halk oy verdi,uzaylılar vermedi?Hdp'den gelen oylarda sorun yoksa Hüdapardan gelenlerde de sorun yok yani.İki tarafta aynı şeyin laciverti.Ama nedense inatla Hdp'yi aklayıp Hüdaparı uzaylı şeriatçılar gibi görüyorsun.
Alıntı:
Yani bu ülkenin en karanlık zamanlarını yaşatan, domuz bağcı zihniyet artık mecliste.
|
Tıpkı 1978'den beri bu ülkenin başına bela edilen pkk ve yandaşları gibi değil mi?Ama bir tarafta 60 vekilli Hdp,diğer tarafta 3 vekil 170k oylu Hüdapar.
Alıntı:
Tam da bunu diyorum. Birebir dirsek teması olana oy verenler, HDP algısı yüzüne CHP ve KK'ya verip veriştiriyor.
|
Bir zahmet süreci doğru yönetseydi de Selo selo selo diye ortalıkta gezmeseydi.7 milyon Hdp oyuna rağmen 2.5 milyon fark yedi.Hem de rakibinin en kötü döneminde.Ama yok 170k oylu Hüdapar Hüdapar...Bundan önce de İnce oyları bölüyordu.Tüm strateji ve tezler çöp oldu kısacası.
Artık sen de K.K gibi siyasete ara vermelisin kral.
“ Siz çoksunuz,biz Türk..."
Bilge Kağan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.