Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2023, 09:57   #1
hasnicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart internetten tanışılan biriyle görüşmek

internetten tanışılan biriyle görüşmek

bu yöntemle tanışıp evlenen, sevgili yapan, normal arkadaş edinip hatta bunu bi üst seviyeye taşıyıp sonrasında sıkı dost olan insanların varlığına şahit olmuşluğum var ...

benim de bi keresinde 23- 24 yaşlarımdaydım sanırsam çok uzun yıllar ( 5-6 sene ) siyasi platformda takıldığım bi mecrada karşıt görüşlü birinin memleketime geleceğini ve uygunsam buluşmak isterim talebine olumlu cevap verip görüşüp dahil olduğum grup olmuştur... gidene kadar yusuf yusuf olmadım desem yalan olur hatta o zaman varolan erkek arkadaşım "bende gelim siyasetten konu açılır , kan çıkar " demişti ... saçmala ne öyle çocuğunu okula bırakan veli gibi deyip itiraz etmiştim ...

sonrasında buluşma gerçekleşti. taki hesap ödeme kısmına geçilene kadar herşey çok güzeldi... o kadına hesap ödetilmezde diretince, bende memleketime gelmiş misafirin parası bizim burda geçmezde diretince cem yılmaz ın hesap ödeme espirilerine konu olacak türden bi arbede yaşanana kadar

dipnot : saygı duymakla beraber sevgili bazındaki görüşmeler ürkütücü geliyor bana

Konu hasnicktir tarafından (17 Mayıs 2023 Saat 10:21 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı