Tekil mesaj gösterimi
Alt 23 Mayıs 2023, 16:38   #21
la vida no es justa
Eftamintokoftiden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Sinan Oğan'ın Kararının Ardından Türkçüler'den Tepki: YAZIKLAR OLSUN

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Oğan nere geçerse geçsin Hüdaparın oyu gibi etkisiz eleman.Zafer Partisi de yarın millet ittifakını destekliyorum der şartlar eşitlenir.

Mesele şu,Hüdapar teröristse millet ittifakı liderleri seçimden önce liderler bazında ziyaretler,anayasa görüşmeleri yaparken niye terörist değildi?Şimdi mi akıllarına geldi?Terörist teröristtir ama Hdpkk'ya tek kelime söylenmiyor.

Akp pkk,çözüm süreci,Hdp,fetö konusunda hata yaptıysa Chp Babacanla Davutoğlu'nu niye yanına aldı?Hdp ile eş başkanına neden rest çekmiyor da güzellemeler yapıyor?Bir taraf hata yaptıysa öbür taraf neden devam ettiriyor?

Hüdapar'ın yüzünden şeriat gelecekse ( 170k'lık parti nasıl olacaksa ) Madımak olaylarında belediye başkanıyken,insanlar içeride yanarken alana geldiğinde ''Mücahit Temel'' diye karşılanan Karamollaoğlu neden ittifakta?
Bende bunu anlamıyorum. hüdapar ile neden millet ittifakındaki partiler görüşmüş.. akp hdp ile görüşünce de bu düşüncede olanlar aynı tepkiyi verdiler mi? verdiler de sandığa gittiler mi? gittilerse kimi desteklediler? ben sana söyleyeyim.

Türk siyasetinin 2 dakikalık özeti;

Biz görüşürsek görüşürüz ne var bunda mecliste grubu olan parti. Siz görüşürseniz ortak teröristsiniz. Bu kadar. Başka bir açıklaması yok.

hüdapar hdp pkk hizbullah kıyaslamalarına biz devam edelim onlar bizim içimizde çoğalmaya devam etsinler. ne güzel Türkiye be..

NO RESPECT F**K PEACE.
  Alıntı