23 Mayıs 2023, 17:29
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Sinan Oğan'ın Kararının Ardından Türkçüler'den Tepki: YAZIKLAR OLSUN
Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Oğan nere geçerse geçsin Hüdaparın oyu gibi etkisiz eleman.Zafer Partisi de yarın millet ittifakını destekliyorum der şartlar eşitlenir.
Mesele şu,Hüdapar teröristse millet ittifakı liderleri seçimden önce liderler bazında ziyaretler,anayasa görüşmeleri yaparken niye terörist değildi?Şimdi mi akıllarına geldi?Terörist teröristtir ama Hdpkk'ya tek kelime söylenmiyor.
Akp pkk,çözüm süreci,Hdp,fetö konusunda hata yaptıysa Chp Babacanla Davutoğlu'nu niye yanına aldı?Hdp ile eş başkanına neden rest çekmiyor da güzellemeler yapıyor?Bir taraf hata yaptıysa öbür taraf neden devam ettiriyor?
Hüdapar'ın yüzünden şeriat gelecekse ( 170k'lık parti nasıl olacaksa ) Madımak olaylarında belediye başkanıyken,insanlar içeride yanarken alana geldiğinde ''Mücahit Temel'' diye karşılanan Karamollaoğlu neden ittifakta?
|
Jöntürkçüğüm ben sağcıların siyasetini sevmem bana Karamanoğulu'ndan Babacan'dan Davutoğlu'ndan bahsediyorsun. 6'lı masadaki adaylar sizin hüdapar'ı etkisiz görmeniz gibi bende onları etkisiz görüyorum. HDP'ye hangisi terörist demedi ki, ya zaten kendileri bile teröristliğini saklamıyor. Fark şu ki, Hüdapar teröristliğini kabul etmiyor, siz de onu kabul etmiyorsunuz. Neden hdp teröristte hüdapar değil bana bunu açıklar mısın? Tehlikeli değil diyorsun da, akp'de zamanında değildi.. Şimdi yenilmesi imkansız güç hâline geldiler.
Nothing to lose. But so much to gain. A little danger. It goes without saying. But what do you care. you're gonna go In the end. Gate open to heaven. Is ready and waytnig. or straight down to hell. Can go there as well.
|
|
Alıntı
|