Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
tam olarakta bu konuda çelişiyorsunuz işte... siz hüdaparı haklı zemine oturtmaya veya daha az zararlı göstermeye çalışınca sıkıntı olmuyor... ki kaldı ki rainbow çok güzel ve net bi şekilde bu noktaya temas edip açıkladı ikisinin desteğinin aynı olmadığını... ama aynısını karşı taraf yapıncada eleştirip bölücük zeminine veya teröriat seviciliğine vardırıyorsunuz konuyu. bu noktaya kilit noktası bence
|
Alıntı:
tam olarakta bu konuda çelişiyorsunuz işte... siz hüdaparı haklı zemine oturtmaya veya daha az zararlı göstermeye çalışınca sıkıntı olmuyor...
|
Hayır,aksine siz Hdp'yi haklı zemine oturtup Hüdapara gösterdiğiniz tepkinin binde birini göstermiyorsunuz.Hüdapar - Babacan , Hüdapar - Akşener , Hüdapar - Davutoğlu görüşmelerinin resimlerini paylaştım başka konuda.Seçimden 1-2 yıl öncesi.Dedim ki madem Hüdapar hüzbullahçi terör örgütüydü millet ittifakı üyeleri neden görüştü?Ozaman temizdi cumhur ittifakını destekleyince neden terörist oldu?Var mı buna bir cevabınız?
Alıntı:
ki kaldı ki rainbow çok güzel ve net bi şekilde bu noktaya temas edip açıkladı ikisinin desteğinin aynı olmadığını.
|
Burada da dedim ki iki taraf da tehlikeliyse,biri pkk diğeri hizbullah bağlantılıysa nasıl oluyorda ikisinin destekleri farklı oluyor?
Alıntı:
ama aynısını karşı taraf yapıncada eleştirip bölücük zeminine veya teröriat seviciliğine vardırıyorsunuz konuyu. bu noktaya kilit noktası bence
|
Ben bunu yazdım diğer konularda dedim ki;bir taraf yapınca meşru,diğer taraf yapınca şeriat hizbullah terör ((: Dedim ki bir tarafa tepki gösterirken diğerine göstermiyorsunuz ((: İşte buradan beni anlamadığınız ortay çıkıyor.
“ Siz çoksunuz,biz Türk..."
Bilge Kağan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.