Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 00:07   #17
hasnicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Ümit Özdağ: Türkiye'de iç savaş çıkacak

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Hayır,aksine siz Hdp'yi haklı zemine oturtup Hüdapara gösterdiğiniz tepkinin binde birini göstermiyorsunuz.Hüdapar - Babacan , Hüdapar - Akşener , Hüdapar - Davutoğlu görüşmelerinin resimlerini paylaştım başka konuda.Seçimden 1-2 yıl öncesi.Dedim ki madem Hüdapar hüzbullahçi terör örgütüydü millet ittifakı üyeleri neden görüştü?Ozaman temizdi cumhur ittifakını destekleyince neden terörist oldu?Var mı buna bir cevabınız?

Burada da dedim ki iki taraf da tehlikeliyse,biri pkk diğeri hizbullah bağlantılıysa nasıl oluyorda ikisinin destekleri farklı oluyor?

Ben bunu yazdım diğer konularda dedim ki;bir taraf yapınca meşru,diğer taraf yapınca şeriat hizbullah terör ((: Dedim ki bir tarafa tepki gösterirken diğerine göstermiyorsunuz ((: İşte buradan beni anlamadığınız ortay çıkıyor.

siz konuya " artık savaşı durdurur ümit özdağ" yorumunuzla çelişkiye düşüp, eleştirdiğiniz noktaya geldiniz zaten... yani lunu sorim size o vakit.... özdağ akp tarafını seçseydi ve biz bunu eleştirseydik o zaman nasıl, hangi sözlerle savunacaktınız bu durumu... ki eski tartışma yazılarıma ve yaptığınız yorumlarınıza verdiğim beğenilere bakarsanız sizle çoğu noktada aynı fikirde olduğumu anlardınız... bu birinci alıntı sorunuzun cevabıydı

hdp milyonlarca bir halkın siyasi temsili ayağı olarak yıllardır mecliste var olan bi oluşum.... yani atanmış değil, seçilmiş bi kitleden bahsediyoruz... bu bile temelde ve siyasi açıdan hüdaparla ağrıştırmaya, farklı zeminde olduklarını anlmaya yetmez mi... hidaparın parti programına bakınca hdp daha türk kaldı zannımca bu olaylarda... adamlar bi tek bayrak değişmesin dediler yahu... bu ikinci alıntınıza cevap

çok klasik olacak belki ama diye söze başlayıp insanların öldüğü hiçbir davanın haklı olmadığını yazmıştım hatırlarsanız... buda üçüncü alıntınıza cevabım

tlf dan girmemeliyim foruma... karman çorman yazı oldu oluyor yazım hatalarımdan ve acilen çoklu alıntıyı öğrenmem lazım... buda kendime alıntım cevabım olsun

Konu hasnicktir tarafından (25 Mayıs 2023 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
  Alıntı