Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
siz konuya " artık savaşı durdurur ümit özdağ" yorumunuzla çelişkiye düşüp, eleştirdiğiniz noktaya geldiniz zaten... yani lunu sorim size o vakit.... özdağ akp tarafını seçseydi ve biz bunu eleştirseydik o zaman nasıl, hangi sözlerle savunacaktınız bu durumu... ki eski tartışma yazılarıma ve yaptığınız yorumlarınıza verdiğim beğenilere bakarsanız sizle çoğu noktada aynı fikirde olduğumu anlardınız... bu birinci alıntı sorunuzun cevabıydı
hdp milyonlarca bir halkın siyasi temsili ayağı olarak yıllardır mecliste var olan bi oluşum.... yani atanmış değil, seçilmiş bi kitleden bahsediyoruz... bu bile temelde ve siyasi açıdan hüdaparla ağrıştırmaya, farklı zeminde olduklarını anlmaya yetmez mi... hidaparın parti programına bakınca hdp daha türk kaldı zannımca bu olaylarda... adamlar bi tek bayrak değişmesin dediler yahu... bu ikinci alıntınıza cevap
çok klasik olacak belki ama diye söze başlayıp insanların öldüğü hiçbir davanın haklı olmadığını yazmıştım hatırlarsanız... buda üçüncü alıntınıza cevabım
|
Alıntı:
siz konuya " artık savaşı durdurur ümit özdağ" yorumunuzla çelişkiye düşüp, eleştirdiğiniz noktaya geldiniz zaten...
|
Buradaki ironim şuydu takip etmemişsiniz.Özdağ bugün ''içişleri bakanı olarak Suriyelileri göndereceğim'' dedi.Gelecek Partisi tepki gösterdi ((: Buna atıfta bulundum yani.
Alıntı:
özdağ akp tarafını seçseydi ve biz bunu eleştirseydik o zaman nasıl, hangi sözlerle savunacaktınız bu durumu..
|
Sizin açınızdan farketmiyor ki hangi tarafı seçtikleri.Tarafsız kalana da cumhura yaradı diyorsunuz,kalmayana da (: Sorunuzun cevabı ise;bir şey demezdim çünkü Özdağ ya da Oğan bir Hüdapar - Hdp değil.Nere geçerlerse geçsinler.
Alıntı:
hdp milyonlarca bir halkın siyasi temsili ayağı olarak yıllardır mecliste var olan bi oluşum.... yani atanmış değil, seçilmiş bi kitleden bahsediyoruz... bu bile temelde ve siyasi açıdan hüdaparla ağrıştırmaya, farklı zeminde olduklarını anlmaya yetmez mi... hidaparın parti programına bakınca hdp daha türk kaldı zannımca bu olaylarda... adamlar bi tek bayrak değişmesin dediler yahu... bu ikinci alıntınıza cevap
|
Bana söylediğiniz çelişkiyi siz yapıyorsunuz.Lütfen Hdp ve üyelerinin ( gençlik kolları,eski - yeni vekilleri,başkanları
vb. ) parti binalarından terörist adaylarını nasıl dağa kaçırdıklarını,partili vekil - üyelerin araçlarında uyuşturucu ve silahlarla yakalandıklarını,yüzlerce apo ve pkk sempatizanı demeçlerini araştırın.Bu tabloda Hdp atanmış seçilmiş vs ama Hüdapar gökten mi indi?Akp listelerinden vekil çıkardı.Evet de sonuçta 170k oy aldı bu adam,yani o da HDP GİBİ SEÇİLDİ.Birisi kürt halkını kullanarak terörü finanse ediyor destekliyor,diğeri de din adı altında aynı şeyi yapmış.
Gerçekten bunu anlamamanız ilginç.
“ Siz çoksunuz,biz Türk..."
Bilge Kağan
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.