Alıntı:
eLfida kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Bir milyonun birini dahi duymadım hayret..
Seçime kim kimi soktu nerden girdi demedim ki yazdığımı yanlış anlayıp yükselmişsiniz.
HDP'ye verenler yok etmek içinde vermemişlerdir ayrıca ki beni hiç ilgilendirmiyor kim kime vermiş. Ben diyorum ki RTE başa geçerse tekrar mecliste HÜDA-PAR'in söz hakkı olacak. Kk geçerse HDP'nin söz hakkı olacak. Bu böyle olmayacak olsa biri RTE'yi diğeri kk'yi desteklemez. O yüzden kimin geçtiğininde önemi kalmadı.
|
20 yıldır tek adam var, 20 yıldır tek adam yönetiyor. yetmedi mi? Dolar ve Euro aldı başını gitti, adam kayırma, torpil had safhada, haburdan davulla zurnayla adamlar karşılandı, yetmedi fetö terör örgütü kadroları devlete sokuldu.
Zira ergenekon ve balyoz gibi kumpas davalarla Atatürkçü subaylar ordudan atıldı ve içeriye girdi.
Zamanında referandum yapıldı ve sivil anayasaya geçildi, bu anayasaya evet oyu veren herkes yaşanılanlardan meshuldur. Zira bu sayede askerleri sivil yargıda yargılanma yolu açıldı ve " zekeriya öz " gibi hain savcılar kahraman ilan edildi, siz yaptınız mı bilmem ama alkışlandı.
Temel gıda fiyatlarından bahsetmiyorum bile, paranın ve pasaportun değer kaybetmesine gelmiyorum, Üstüne mültecilere hiç bulaşmıyorum ve kenardan geçerek HDP'ye geliyorum.
Açılım sürecinde neler oldu? CHP, HDP'ye ne verebilir akp nin vermediği? Oslo'da konuşan, Öcalan denilen katilin abisini TRT'ye çıkartan hani.
Açılım sürecinde belediyelere özerklik verdi akp, belediyeler şehirleri bombalarla, militanlarla doldurdu. Ben o dönem askerdim hanımefendi, yok yere 700 den fazla şehit binlerce yaralı verdik.
İstanbul'dan ben kalktım gittim savaşmaya oraya, yoksa şuan doğu diye bir yer yoktu. Gerekirse gene giderim sorun değil.
Tarikatların güçlenmesi saymıyorum, merak ediyorsanız " menzil " denilen oluşumu araştırın. Kendileri bile 2 ye bölünmüş durumdalar. " Semerkand ve buharacılar " olmak üzere, birisinin merkezi eskişehir, diğeri adıyaman. Bu adamların röportajlarında kendileri ağızlarıyla " Hastaneye korkudan gidemiyoruz, öldürülürüz diye. " Sağlık bakanlığı komple bu tarikatçıların elinde, Sadat'ı falan saymıyorum bile, sizce bu kadar tarikatı devlete kim soktu? neden soktu?
15 temmuz tutanaklarına ulaşabilirsiniz, zahmet edin verilen ifadeleri okuyunuz. Zira bir sürü kişi " fetö terör örgütünden" olmadığını kanıtlamak için " ben falanca tarikata üyeyim " diye beyanat vererek serbest kaldılar.
Daha ne kötü ne olabilir? toprak mı alırlar? bağımsızlık mı kazanırlar? Ne olabilir mesela? HDP ne alabilir? Daha kötü ne olabilir?
Mesela eski akp artıklarıyla 400 vekili bulurlarsa, değişmez 3 maddeyi değiştirmek için oylamaya sunabiliyorlar. Peki o 3 madde kalkarsa halinizi düşündünüz mü? Bence düşünmeyin, umarım o günleri görmezsiniz.
Kimin geçeceğinin çok önemi var kısacası, ayrıca devlette bir şeyleri değiştirmek 4 senede olmaz. KK başa geçse ülke güllük gülistanlıkta olmaz. Ülkenin düzelmesi için 100 sene var. Tabi önce bu yönetimin ve bu yönetime bağlı olanların değişmesi gerekli.
Şimdi tekrar düşünün, Kk HDP'ye ne verebilir? Suriyede Terör örgütü devlet oldu, üstüne helikopter aldı, yakında tank alacak ve ciddi ordu seviyesine geleceklerdir. Kuzey ırakta zaten bir yönetim var, bunlar birleştiği zaman sizce ne olacaktır?
Olan sizin ve benim çocuğuma olacaktır ve gene şehitler vereceğiz. Savaş kötüdür, umarım yaşamazsınız.
Kısacası bu seçimde kimin geleceğinin çok bir önemi var, tabi gene tercih sizin. Bir kadın olarak iyice bunu düşünün, zira size en büyük hakareti eden gene malum kitledir. " Kadın gülemez, bir kereden bir şey olmaz, o saatte ne işi varmış? "
Yakında özgürce sokağa çıkabilirseniz şükür edersiniz, Donnie demişti dersiniz.