Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 00:41   #20
Donnie Brasco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: HÜDA PAR Başkanı Zekeriya "“Yolumuz Şeyh Said’in yoludur.”

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Üstadım bunun için böylesi bir zeminin oluşması imkansıza yakın diyordun (:
Yahu gerçekten şu ülkede şeriatın geleceğine inanıyor musunuz? ((((((:
Hayır bak, gelmez yine diyorum. Şeriat illa sanıldığı gibi iran ve suudi sistemi gibi olmaz, yasalarla kadınları eve kapatamazlar. Kapatmazlar Ama toplum baskısı, arapların çoğalması, kadınlarımızı rahatsız etmesi, daha geçen aylarda hatırlayın lütfen ki hala çekiyorlar selfie bahanesiyle kızları, kadınları çekiyorlar ve buna tepki gelmiyor.

Ülkemizde pakistan, afganistan, suriyeli gibi insanların işgali altında, bu adamların yarın elde kezzap ile gezmeyeceğinin garantisini verebilir misiniz?

Mevcut konjüktür şeriata müsade etmez ama bu toplum baskısını engellemez.

Ben üniversite öğrenciyken, kız arkadaşlarımla evde ders çalışıyorum diye ceza yedim Milyonlarca kişi ceza yedi, hatırlayınız o zamanları, ülkede adam akıllı konser olmuyor, kutlama yapılamıyor doğru düzgün.

Birileri, birilerinin özgürlüklerini kısıtlıyor ve buna göz yumuluyor.

Şeriat dediğimiz oluşum zaten gelmez, ortada bir rant var, nemalanma var dediğim gibi.

Zamanında bir hata yapıldı, başı kapalı olan kızlarımızı okullara almadılar, yaşım o zamanlar küçüktü ama her zaman bunu haksız buldum, bu ne doğurdu? toplumda bir kesimin yükselmesini sağladı, şimdi ne oluyor?

Her yere imam hatip, dershaneden bozma üniversiteler açıldı. Diyanet gençler deist oluyor diye endişe duyuyor.

Bence bizim amacımız insanca yaşamak olmalıdır. Zira Türk toplumu genel olarak bağnaz ve çıkarcıdır.

Zamanında 1980'de kenan evreni %95 ile seçtiler, başa getirdiler. Sonra yargıladılar falan. Bizim milletimiz çabuk unutur her şeyi, müzik yasakları, alkol yasakları cabası.

Mevzu şeriat değil, hayata müdahale edilmesidir. Zira birisinin özgürlüğünü kısıtladığınız yerde, sizin özgürlüğünüz bitmiş olur.
  Alıntı