Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 01:51   #23
Donnie Brasco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: HÜDA PAR Başkanı Zekeriya "“Yolumuz Şeyh Said’in yoludur.”

Alıntı:
eLfida kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Zaman ayırıp bunları yazmış olmanız ve anlatmanız çok değerli ki eminim anlatacak daha çok şeyler vardır.

Haklısınız. Savaş görmedim. Ötesi ben kendimi bildim bileli RTE den başka başkan görmedim bilmedim. Değişiklik istiyor muyum ? Evet. Ama bu değişiklikte HDP nin ülkeyi yönetmekte söz hakkı olsun istemiyorum. Yada kk'nin bez parçası dediği türbanımin yasaklanmasını da istemiyorum. Sanırım tüm korkum bu iki madde. Şuan "mevzular açık mikrofon" izliyorum. İzledikçe daha iyi anlıyorum. Sizin yazdiklarinizla daha iyi aydinlandim. Teşekkür ederim tekrar. Umarım uzun uzun konuşma fırsatımiz da olur beyefendi.
İnsanların dini kıyafetlerine, ibadetlerine takılmak tamamen bir akıl tutulmasıdır.

Ben lisede okurken, arkadaşlarım peruk takardı olmadı başını açıp okula girerdi. Buna ilk tepki verenlerdenim ve disipline gönderildim. Devlet memuru olmam bu şekilde engellendi, hoş olmak istemiyordum zaten ama engellendi.

Konca Kuriş

Bu kıymetli kadını lütfen araştırın, amaçlarını, fikirlerini ve ideolojilerini ne amaçladığını öğrenin lütfen, inanın çok faydası olacaktır. Ama bu kadını domuz bağı ile öldürdüler.

Bir yaz akşamı, boğazda güzel bir çay içtikten sonra, arkadaşlarınızla gece 12 de özgürce yürümek istemenizden daha doğal ne olabilir? Bunda ne sakınca vardır?

KK'yı günahım kadar sevmem, Atatürk'ün partisini hainlerle doldurdu bunda hem fikiriz ama şuan daha büyük bir tehlike var.

Siz öğretmen çıktığınız zaman, bir hizmetli sizden daha yüksek maaş alacak. Şuan ve alıyor.

Bakın burada temizlik görevlilerini küçük görmüyorum, ama insanca yaşamak herkesin hakkıdır. Sizin emeğinizin karşılığı verilmiyor, doktorlar dayak yiyor ve dövdükleri için övünen bir kesim var karşımızda.

Ve ben insanca yaşamalıyız diyorum, daha iyi şartlar, daha iyi koşullarda. 20 senedir deniyoruz işte, olmuyor. Hep kötüye gidiyoruz, alım gücü düşüyor. Toplum iyice ayrışmış durumda, bu bizi toplum ve milli bir bilinçten uzaklaştırıyor. Toplum olmak; " ortak bir amaç uğuruna, bir amaç için topluca hizmet etmektir. " Dinin ve inancın, görüşün bir önemi olmamalı.

Uzaklaşıyoruz birbirimizden hanımefendi, birilerinim eliyle uzaklaştırılıyoruz birbirimizden. Bir taraf bu söylemleri arttırıyor, diğer taraf birleştirici olmak istiyor.
  Alıntı