Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 00:55   #26
Donnie Brasco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: HÜDA PAR Başkanı Zekeriya "“Yolumuz Şeyh Said’in yoludur.”

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Üstadım sözünü ettiğin kısıtlamalar yıllarca vardı,hala var.Bu kısıtların ciddi derecede artarak farklı bir şer-i baskıya evrilmez.Arap,Suriyeli vb. nüfusu artarken biz de azalmıyoruz.Bu hususta toplumsal baskıların artması için bu yabancı ırkların bizi azınlık durumuna sokması lazım ki imkansız.

Lgbt'de olduğu gibi bir takım toplumsal baskılar olur,daha ilerisi olmaz.Kadı ki bu şeriatçı azınlıkların vızırdamaları ülkede ciddi hiçbir harekete yol açmaz.
Yol açmaz zaten bende farkındayım, dediklerin çok doğru haklısın. LGBT savunucusu değilim. Sadece daha iyi şartlar istiyorum, işim gereği rahatım ben şimdilik maddi ve manevi olarak inan güzel dostum, bana en ufacık zararı yok şuan ülkede olan şeylerin, aksine işime geliyor.

Zira TL ile iş yapmıyorum ben ama ben artık birleşmeliyiz diyorum. Zira çok ayrıştık biz, çok ayrıştırdılar bizi... Bu beni çok üzüyor, 20 senedir tek bir yönetimi izliyoruz, inanın bana yapılan her şey işime çok fazla geliyor yakından bir gün tanışırsak detaylı anlatırım daha iyi anlarsınız.

Sadece artık başka birilerine şans vermek gerekiyor, denemek gerekiyor. Değişiklik güzeldir, bir sakıncası yok.
  Alıntı