Alıntı:
baboli kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Bence hiç eğreti değil.CHP genelbaşkanı yıllardır muhalefet lideri, hükümetin bir parçası, şuan ki mevcut durumun sorumluluk sahiplerinden.
Mevcut durumdan yararlanıp aday olmak istedi, yola bir denemek istiyorum diye başladı.Kazanacağım diye bile değil.Bizi (değişim isteyenleri) kendisine mecbur bıraktı.Halkın isteği kendisi değildi.Başarısız onca yılın ardından koltuğunu bırakmadı.
Halka inebilmek, eksikliklerini kapatabilmek için ortaya yemek söyler gibi ,yanlarına 6 parti daha eklediler.Sağcısı, solcusu, milliyetçisi kim değişimden yanaysa.
Başımıza taş yağmadığı kaldı.Demekki gerekli şekilde, uygun propagandasını yapamıyor, her insanın anlayacağı dilden yaklaşamıyor, kendini dinlettiremiyor.Hala geçmiş travmaları aklından silemiyor halk.Sorunları çocuklara sorun onlar dahi biliyor.Asıl mesele halkın lidere inanması.Bunun için halka güven veren gerçek bir lider lazım.
Bu seçimde muhalefet açık ve net sınıfta kaldı.İlk seçimdeki rakamlar bunu gösteriyor.Maalesef hükümetin ikinci kanadı olan taraf 'başarısız muhalefet' halka hiçbir şekilde güven vermiyor.
Geçmişten gelen travmaları silmek için muhalefettede değişim şart.
Ben dahil bir çok kesim sadece inanmak istiyoruz.Bunun için değişim için ne olursa olsun Kk da olsa sandıklara gidip oy veriyoruz.Ama ben Kkyada hakkımı helal etmiyorum.
|
yazınızda hayatımın tam ekseninde olan, zeka seviyemi ortaya çıkaracak , algılarımı açacak can yaman ve kaslarından bahsetmediğiniz için ( bende bu açıdan hakkımı helal etmiyorum size ) anlamadım pek ...