Tekil mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2023, 23:16   #12
hasnicktir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Yer Yarılsa Yerin Dibine Girsem Dediğiniz Anlar Nelerdir?

3 bayan arkadaş ve arkadaşın 7 yaşındaki oğlu denize gittik... gece 23:00 gibi bi şöyle sahil boyu yürüyüş yapalım dedik... ama otelin arka tarafından sahile inmek gibi yanlışa düşdük... ortalık zifiri karanlık sayılacak şekilde , hafif yer yer loş ışık var... neyse artık indik bari devam edelim dedik...ilerlerken kalabalık bi erkek grubunun önce sesleri geldi , sonra yavaş yavaş suretleri belirdi en sonda da alkol şişelerinin şıngırtısı kulaklarımızda çınladı... geride dönemiyoruz ve korkudan ilerleyemiyoruzda ... kitlendik resmen... sonra mecbur yürümeye devam ettik...

tam gruba yaklaşacakken korkudan arkadaşın oğluna "sen önden koş bakım seni yakalayım halacım" dedim ... çocukta koştu bende hani maksat adamlar tek olduğumuzu anlamasınlar ve arkadan gelenimiz var izlenimi vermek için o korkuyla yüzyıllık mallığa imza attım ve " halacım uzaklaşma babanlar arkamızda hemen kızar sana " dedim...

bu çocuk milleti kadar insanı rezil eden başka bişey görmedim ben... resmen eline mikrofon verişmişcesine son ses bağırmaz mı " halaaaaaa babammmmmm gelmediki bizle" demesiyle adamların olayı anlayıp , kahkaha atması ve hemen akabinde bizim onlara uyguladığım sapıkça tarifeye rağmen , buyrun kusura bakmayın rahatsızlık verdik demeleriyle gösterdikleri insanlıkla , efendilikle denizin serin sularına gömmüşlerdir bizi
  Alıntı