Tekil mesaj gösterimi
Alt 26 Mayıs 2023, 01:25   #5
Çevrimdışı
OkyanusunKalbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Ülkemizdeki Mülteci / Sığınmacı İstislası Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ??

Hiç hoşnut değilim tabii ki..

Babam kanser hastası, ve en çok da babamın sağlığı için endişeliyim. Onlar yüzünden tedaviye 3 ay sonra başladık. Çünkü randevu sistemi denen rezaleti onlar yüzünden çekiyoruz.

Çevreye verdikleri zararları zaten biliyorsunuz.. Kendi insanımızın pisliği az geliyordu da bi'de bunları aramıza aldılar. Entegre olabilen bir millette değil, eğitilip topluma kazandırılsın.. Burada sevişip sevişip ürüyorlar tatillerini yapıyorlar. Oy zamanı tayyip için oy kullanıyorlar.. Çevreye karşı da çok saygısızlar.. Kadınlara tecavüz ediyorlar, kadın tuvaletlerine girip kadınların videolarını çekiyorlar, Türk bayrağını yakıyorlar, Atatürk'e hakaret ediyorlar.

İçlerinden iyilerine kimse denk gelmemiş.. İdare edebilecek düzeyde de değiller, sayıları da belli değil. Suriyeliler için "Yaklaşık 5 milyon" diyen var. Afgan ve Pakistanlı saysını kimse bilmiyor.

Türkiye kendi kendine yetebilecek bir ülkeyken çöl bedevilerine bakacak gücü kalmamıştır. Gitmezlerse iç savaşa sürükleniriz. Doğruları söyleyince ırkçı diyen arapseviciler var ya, alsın evlerine 3'er 5'er beslesinler..

Nothing to lose. But so much to gain. A little danger. It goes without saying. But what do you care. you're gonna go In the end. Gate open to heaven. Is ready and waytnig. or straight down to hell. Can go there as well.
  Alıntı