Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2022, 15:26   #54
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: 2. Haftanın Konuğu Fiona

Alıntı:
Fiona kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Güzel bir haftanın sonuna geldik.

Birazda ben sorayım.

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Bu Rank bende kalabilir mi?
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Naber?
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Nasılsın?
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] yeni nick'in hayırlı olsun. Neden Demirbaş?
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] uyuyor musun hala?
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Nasıl gidiyor?
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Helloğ anne olmak nasıl bir duygu?
Bu nasıl bir haftanın konuğu konsepti ya? Konuk; soruları yanıtlamayı bitirince soru soranlara soru soruyor. Ne mana? Burada soruları biz sorarız.

Interaktif sözlüklerde şöyle bir deyiş vardır: Yıktın formatı eyledin viran... Aslında tam böyle değil de ben biraz kibarlaştırarak söylüyorum aasdhsjs

Neyse; iyidir ya. Senin nasıl gidiyor? Ofisi özlemişlikten pişman olmuş bir hal gözlemliyorum sende. Yine tatil olsa; hayat bayram olsa değil mi? Nerdeee!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.