Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2023, 08:40   #10
FΞNΞRB∆HÇΞ
Bozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Fenerbahçelilik

Alıntı:
baboli kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Bazen empati kurmaya çalışıyorum üzülüyorum.Aslında Türkiyenin özeti gibi kulüp.Daha kötüsü olamaz diyorsun dahada kötüsü oluyor.
Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Fenerliyim. Eskiden koyu Fenerliydim. Ama bir takıma bağlı olmak ve fanatiklik çok gereksiz bir şey.

Bu tarz söylemler bana psikolojik rahatsızlık olarak geliyor artık. Yahu takım milyon dolarlar kazanıyor, oyuncular ha keza ama ben gidip kendimi kaybedercesine bir takıma kendimi adayacağım .

Not: Ev perdeleri, yatak çarşaf vs. yastık takımını zamanında Fenerbahçe takımnı alan birsiyim . Ama asla böyle saçma saplantı şeklinde takım tutmadım, tutmam da .

Bu arada Fenerbahçelilik kahır çekmek demektir . Ayrıca güzel bir ayrıcalıktır .
Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Bu ikisi bir araya geldiğinde kaybedemeyecekleri şey yok.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

Fenerbahelilik şizofrenlik. işi gücü bıraktık izmire kupa finaline gidiyoruz.. bağımlılık gibi bişi abi engel olunmuyor.

[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]

:Atam:
  Alıntı