Yanıt: Forumlarda Resim Eklemek
Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
Ne üslubumuz hoş ne tavrımız neymişiz biz de böyle ya .s.s
Geliyor düzgün konuş diyor ki bu başlı başına nereden baksanız kavga sebebi.. anlama güçlüğü çektiğim noktayı soruyorum konu örtülüyor, sizin açıklamanız daha da saçma zibilyonla zıplama ne alaka yani
Gereksiz uzatmalara ve alıntılara olan tavrımı belirtiyorum. Muhatap olmak istemediğim mevzulara çekilişime içerliyorum. Konu kapanmış gitmiş gelmiş hala başkasının avukatlığını yapıyorsunuz. Bir de sakin ol diyorsunuz. En tilt olduğum olay. Sakin olmayacak ne var ki burada ne yaşıyoruz yani ? Sanki dünyayı kurtarıyoruz. Anlamıyorum ki…
|
Ben avukatlik yapmadim ki orda deepe de kelimeyi yanlis anladigini belirttim onu kollamadim sabunmadim yani asil konu uzamasin diye beni kelimeyi yazdim yanliş anlayan sizsiz gercekten komiksiniz ya iki seferdir yaptiginiz aciklamalarla
Selametle kardesim yaaa bakin isinize benide senteden attirmayin yeter cocuk gibi açıklamalar yapiyorsunuz. Yine sakin kalayim aramiz bozulmasin diyorum ki tanimiyorum bile sizi ama haketmiyormusunuz.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|