Tekil mesaj gösterimi
Alt 09 Haziran 2023, 18:16   #28
Huzur-u Kalb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forumlarda Resim Eklemek

Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
bildirimi görünce cevap her ne olursa olsun 'peki' yazıp geçeyim dedim ama anlama güçlüğü çekiyorsunuz sanırım. zira verdiğiniz cevabın seviyesinden öyle anladım. ama benim işim insanlara bir şeyleri bilale anlatır gibi anlatmak olduğundan mütevellit son bir kez daha tekrar deneyeyim.

diyorum ki :benim her iki konuşmada da anlatmak istediğim şey üslubumu bozduğuma inanmadığım, yanlış bir şey yapmadığıma inandığımı ifade etmeye çalışıyorum. yanlış anlaşılma varsa da zaten karşı tarafla biz kendimizce tatlıya bağlamışız. sonra gelmiş bana o öyle anlamıştır diye avukatlık yapıyorsunuz. ki mesajınızı da geçiştirdiğime inanıyorum, neden cevaplıyorsunuz ki.. konu zaten kapanmış, pardon da muhatabım siz misiniz ? kaldı ki en başta muhatabım diğer taraf da değildi.
ben sordum kendisine açıklamadı, siz ne alaka yaa konunun sizle alakası ne... gelmiş burada yok çocukça açıklamalar, yok haketmiyormuşsunlar hgdgfh ee lütfetmeseydin kardeşim baştan tenezzül edip cevap vermeseydin 'zıplamasaydın' konuya mesela
bak şimdi diyebilirsin sakin ol diye, ofiste otururken sinirlendiriyorsunuz insanı..

hayır asıl rahatsız olduğum nokta da şu;
tüm konuşmaları ben mi yanlış okuyorum yaa
düzgün konuş diyen birine ne kadar nahif bir cevap verilebilirse o kadar nahif bir cevap verdiğime inanıyorum.
sizle de bi sıkıntım yok hala gelip gelip uzatıyorsunuz, uzatmayın.... çünkü cevap hakkı doğmuş yetişkin bir konserveyi SUSTURAMAZSINIZ.

Bende size bir türlü kendimi ifade edemiyorum sanırım
Ben size ilk başta uslubunuzu bozduğunuzu kötü bir kelime kullandığınızı ifade etmedim aksine sizden yana bir cevap kullandım o an konuya girince iç güdüsel olarak yani ama siz nedense konuyu evirdiniz çevirdiniz ben başkasının avukatlığını yapıyormuşum konumuna getirdiniz ki hiç böyle bir niyetim olmadı herkes kendini savunacak yaşta ve akıldadır diye düşünüyorum.

Neyse hanımefendi siz ofisinizde bende evimde çocukların başında boşuna daha fazla gerilmeyelim zira görüyorum ki beni anlamaya hiç niyetiniz yok.
İyi forumlar size.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Alıntı