Alıntı:
konserve kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
bi de kata çıkarmazlar, gel aşağı al ya da asansöre bırakayım vs..
5-6 ay önce şu an hatırlayamadığım önemli bi evrak gelecekti bir yerden. bekledim günlerce. teslimata çıktı diye mesaj geldi sabah 9 gibi. günlerden cumartesi, nası ya ptt kargo bugün çıkar mıymış dedim. neyse bekledim epey 4e kadar falan. derken bi mesaj geldik evde yoktunuz şubeden almanız lazım. kağıt asıldı kapınıza diyo. koşarak çıktım dışarı yok. indim aşağı yapıştırmışlardır belki diye yine yok. sonra aradım baya yeri, kavga ettim pazartesi getirmişlerdi .s.s cumartesi pikniğe gidecektik arkadaşlarla, bensiz gittiler işte... kelebek etkisi naaparsın..
ptt kargoyu severdim halbuki, onun kalemini kırış hikayem de budur...
|
Demek ki şu kargo şirketi bu kargo şirketi dememek lazım ilden ile ilçeden ilçeye değişiyor ptt kargo kapıda ödemeli kitaplarımı arayıp evime kadar getirdi mng de öyle ama yurt içi kargo burada ki marketi teslimat noktası yapmış kargolar hep orada neymiş o marketten öteye geçemezlermiş zaten benim evde o civarda iki kargom geri gönderildi biri markete bilgim dışında bırakıldı
Yine arkadaşla kumaş aldık internetten sürat kargonun yaptığı açıklama biz geldik evde yoktunuz kapıda güvenlik de var gelen olmadı demiş arayan yok hepsi ayrı bir sorun ya yine kulaklık sipariş etmiştim sürat kargoyla gelecekti gelmedi
Kapıya kadar getirmemek için bin takla atıyorlar sırf burada şubeleri yok diye ben de gidip bayilerden alacaksam neden kargo ücreti ödüyorum saçmalıklar silsilesi
Yurt ici kargoyu mimledim şikayet vara da yazdım aradılar ona rağmen gelmedi kargom kapınıza kadar gel2cekler demesine rağmen sonra mail yazdım yurt içi kargoya aradılar adama diyorum kargom bilgim dışında markete bırakılmış arayınca haberim oldu kendi de şaşırdı ama bir sonuç çıkmadı ama yeminliyim bir şey alacağında önce hangi kargoyla.gelecek onu soruyorum