17 Haziran 2023, 00:49
|
|
la vida no es justa
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: Kızların Erkeklere Sormak İstediği Sorular
Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı
- bekarete bu kadar çok önem verip ,takıntılı olduğunuz halde neden her çıktığınız kızla yatmaya çalışıyorsunuz ?
- neden kadının ayrılmak istemesini dünyanın sonu gibi algılayıp , hazmedemeyip , öldürüyorsunuz?
- neden sürekli kadınları kategorize etme eğilimindesiniz ?
|
Aslında bu soru tam " gençliğinize inelim " sorusu..
Erkekler kadınlar kadar farklı olmasa da kendi içlerinde aşırı derecede farklılıklar gösterir.
Kimine göre bu hanımefendi benimle yattıysa herkesle yatar ya da daha önce yatmıştır deyip ayrılır, kimi dert etmez, kimi iyi ki birlikte olduk devam edeyim der, kimi için ise olay zaten başından beri sadece yatmaktır.
Örnek;
Tinderdan biriyle görüşmüşsündür bazıları gerçekten tanıyayım ne olacaksa olur ya da olmaz diye gider görüşür, kimisi tinder aga bura herkesi sağa sola kaydırmış belki benden önce kaç kişiyle görüşmüş der, kimi tinderda olan biri zaten yatmak istiyordur der.. Kısacası burada @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] 'ye söylemiştim. Derler fıkrası vardır. Derler. Erkekler kadınlardan daha çok der. Hatta daha kaliteli der.
10 tane kadın ele alalım en fazla 3 farklı grupta sınıflandırabilecekken erkeklerde bu 6 7'ye çıkabilir ve sonuçta dediğin gibi de %90'ı yatmak ister.
Kendi açımdan net bir cevap vermem gerekirse hiçbir kız arkadaşımla yatmak için birlikte olmadım.
Öldürmüyoruz, öldürüyor. Birisi ya da birileri yapıyor ve bu tüm erkeklerin üstüne kalıyor. Erkekler kadınlardan fiziksel anlamda daha güçlü olduğu için kendilerini çok üstün görebiliyor.
Kadın erkeğe muhtaç olsun durumu var aslında. Ben güçlüyüm, bensiz yapamasın ben onun yanında olayım hep ama o benim yanımda olmak istediğinde ben içe kapanayım, anlatmayayım vs vs durumları çok olur. Aslında anlatmak istemediğinden değil yapısı yüzündendir de neyse.. Bi' anda kadın erkekten vazgeçebildiğinde erkek şoka uğrar. Sevmiyorsa da kafayı yer. Nasıl olur, neden, nasıl yapar, benden nasıl vazgeçebilir vs vs.. Bu işte biraz egoistlik mi narsistlik mi bilmiyorum tam kelimeyi şaapamadım. Sonrasında ya senin dediğin gibi oluyor ya da başka şeyler.. ama erkek hiçbir duygusu olmasa bile büyük sıkıntı çekiyor. ki bu da ilk 2 hafta - ilk 1 aya kadar hoppidi hoppidi gezip tozduktan sonra bi' ara dank ederek ortaya çıkar. kadında ise gözlemlerime göre tam tersi kadın acısını başta çeker sonra hoppidi hoppidi şaapar.
ilk sorunu cevaplarken de kategorize ettim gerçi orada örnek veriyordum ki erkekleri de kategorize ettim.
anlatmaya çalıştığın şu sanırım;
instagram hikayelerinde dolaşıyorsun,
1- bununla yatılır
2- bununla flörtleşilir
3- bununla evlenilir
4- bununla eğlenilir
5- bununla..
Erkekler işte.. Eli işte olsa da gözü oynaşta hepsinin
Hemcinslerimi en yakınlarım dışında sevmiyorum. Yeni bir erkek arkadaş falan istemiyorum mesela. Ben sevmiyorum erkekleri siz de sevmeyin
ERKEKLER KAPATILSIN.
|
|
Alıntı
|