Tekil mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2023, 13:22   #6
Huzur-u Kalb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Çocuğunu Şımartan, Laf Söylemeyen Ebeveynler

Şimdi iki bebeli bir ana olarak ortama giriş yapıyorum anayız biz ana
Şaka tabi ki
Hiç bir zaman vurdum duymaz ebebeyinler olamadık eşimle ben olamam da zaten pimpirikli biriyim çünkü
Çocuğum evinde de sınırları dahilin de tabi ki oyununu onar dağıtır bu normaldir ve olması gerekendir ki ben bazen abartıp ona bile tahammül edemiyorum
Çok şükür ki oğlum 4 buçuk yaşında bilerek hiç bir şeye zarar vermez istemeden yaptığı şeyler tabi ki olur o daha çocuk kısmı orda devreye girer
Kızım 10 aylık o yeni yeni keşfetmeye heryeri bızıklamaya başladı onda neler göreceğiz bilmiyorum biraz cimcime biri geliyor gelmekde olan ortamların isteyen yaramaz bebesi olma yolunda bir ışığı var

Velhasıl çocuğu işlemek elimizde nasıl yontarsak öyle ilerler hayırlı bir evlat yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ama bazı çocuklar gerçekten elinizde olmayan bir şekilde yaramaz oluyorlar kimse başına gelmeden bilemez.

Bu yuzden başına gelmeyen konu hakkında konuşmak herkese kolay gelir.
Kiimseyi yargılamadan yadırgamadan yaklaşmak gerek çünkü onun yerinde sizde olablirsiniz.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Alıntı