Bu sana yazacağım son satırlar günlüğüm...
Sana döktüm her zaman içimi, duygularımı. Yine sana yazarak veda edicem.
Benim hiçbir zaman forumda rank, renk, görev merakım olmadı.
Sorumluluklarını fazla ciddiye alan biri olduğum için belki bu yüzden sert bir mizacım olduğu oldu yeri geldiğinde ama niyetim kimseyi kırmak olmadı. Amacım verilen rankı hakkıyla yapabilmekti...
Her insanın kusurları, hataları, yanlışları vardır. İnsanız sonuçta. Dört dörtlük olamıyoruz. Benim de farkında olmadan kırdığım insanlar olmuştur buralarda. Herkes hakkını helal etsin...
Ben daha uğramam buralara, sadece buralara değil forumlara.
Çünkü 2019 yılında kötü günler yaşadım ve her şeyden herkesten soğuduğum dönemlerde, buradan önce devredilen foruma üye olmuştum 2020 yılı başlarında. Sonra orası da el değiştirdi, burası kuruldu falan. Şimdi tekrar üzücü günlerden geçiyorum, üzüntümü ailem bile anlamazken kimseden anlamasını beklemiyorum ama saygı duymanızı bekliyorum ve duyacağınızı umuyorum. Bu yüzden ben bir üzüntüyle dahil olduğum forum hayatına, yine bir üzüntüyle veda ediyorum.
Her neyse herkesin şahit olduğu üzere nişanlandım... Evet geçen hafta düğünümüz vardı olmadı. Nasip değilmiş.
Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok, çünkü üstüne konuşulacak her şey beni çok kırar.
Biraz olsun sevildiysem, kimsenin bu konu hakkında yorum yapmamasını rica edicem.
Severek biten bir ilişkinin üzerine konuşulmaması beni mutlu eder. Çünkü yorum yapılacak öyle insanlara malzeme olacak bir ayrılık nedenimiz yok. Ongun benim için hala aşırı çok değerli ve hala onu çok seviyorum.
Allah'a emanet olun...
* * *
Ve buraya bu müziği bırakarak veda ediyorum..
Çünkü kalbim onunla güzeldi... Gerçek sevgiler hiçbir zaman bitmez.
Ve benim içimde de kolay bitmeyecek.
Kimbilir hayat belki bir gün yeniden güler bize...