alfa , saygı duyulması, kıymetinin bilinmesi, el üstünde tutulması, sinirlendirilmemesi ve bu dünyada cehennemin yaşatılmaması gereken kişidir.
yazıyı yazarken bile sinirlenip gerilmem bu grup insanlara dahil olmamdandır... bu tarz insanların geç kalmalara çok sinirlenirler dellenirler, saçlarını başlarını yolarlar... çünkü bu insanlar karşı tarafa verdiği sözü zamanında tutarak gösterdiği saygıyı , karşı tarafında zamanında gelerek geç kalmayarak kendisine gösterilmesini beklerler haklı olaraktan... tabiki istem dışı, acil ve elzem sebepler söz konusu olduğunda bu geç kalmalar , hatta ve hatta hiç gelinmemesi bile tolere edilebilir bu kişilerin. veya geç kalmalarından ötürü samimi ve mahçup bi şekilde söylenen "kusuruma bakmayın "cümlesi bile olayı büyütmemeye yetebilir çok sık tekrarlanmıyorsa tabikis ... ama "makinaya çamaşır attım , bitip serdim ondan geciktim " gibi pişkin gerekçelerle geç kalınıyorsa yakar yıkarlar ortalığı bu kişiler...
ben sürekli tüm uyarılarıma rağmen saçma salak keyfi sebeplerle sürekli geç kalan ve mahçubiyet hissetmeyen ve hatta ve hatta bunun üstüne " ne var ya sende çok abartıyorsun, takılıyorsun " şeklinde tepki veren iki yakın dostumu sildim... benim bu hassasiyetimi basitleştiren ve önem vermeyen kişiler beni çok yoruyor ... çünkü onlarla yapılan her planda geriliyorum ve modum düşüyor