@
[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Bu sorunlu üyeyi aşağıdaki gönderisi nedeniyle süresiz forumdan gönderdim. Bir iki ek açıklama da yapalım ki, yanlış düşünülmesin.
Şimdi ben bu arkadaşı ömr-ü hayatım boyunca tanımam, kaale alabileceğim mizaca ya da kaliteye sahip biri de değil zaten. Hoş; beni bilen bilir, ben bu tarz tiplemeler gibi forum oyunlarından kimseye gönderme yapan biri de değilim. Forum oyunlarında bir şey yazıyorsam bu reel hayatımla ilgilidir ya da goygoy amaçlıdır, sizin gibi ergenus polemikleri sizin yaşlarınızdayken dahi sevmezdim. Neden beni etiketlediğini ya da bu saçma mesajı niçin yazdığını inanın bilmiyorum.
Normalde bu arkadaşı 1-2 ay uzaklaştırır geçerdik ama böyle direkt beni etiketleyip zırva yaptığını görünce arkadaşı 5 dakika araştırıp sordum kimdir, nedir diye. Burası dışında ne kadar aktif genel forum varsa, hepsinden süresiz şutlandığını öğrenince çok fazla da önemsenmeyecek bir tip olduğu kanaatine varıp ileride bir gün yine forumun huzurunu kaçırmasın diye kendisini süresiz uzaklaştırdım.
Son olarak; ban sebebini ve ban sebebinde verdiğim abi nasihatını da buradan yineleyelim;
Bak abicim; düzenli olarak alkol kullanan ve bunu sizler gibi asosyal bir şekilde evde değil, arkadaş ortamında gerçekleştiren bir insanım. Yaramıyorsa içmeyeceksin, ağzınla içmesini bilmiyorsan içmeyeceksin. Madem içtin, kendi oto kontrolüne sahip olmayan iradesiz ve zayıf bünyeli bir kişilik olduğunun farkındalığına varacak ve forum siteleri gibi sosyal içerik platformlarına o kafada girmeyeceksin ki, şu an olduğu gibi sana sokaktaki ayyaş muamelesi etmeyelim. Zira görüldüğü üzere pek bir farkın da yok.
Ha, bu arada; yasaklandığın hangi forumda kaç adet kullanıcı hesabı oluşturup oluşturmayacağın beni ilgilendirmez. Ancak bir daha hiçbir ad altında ne ForumAdası'na, ne de benim teknik yönetici olduğum bir başka foruma girebileceksin. Görüşmemek üzere, esen kal...