Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2023, 17:16   #12
CEDDİ OSMANLI
SiyahSancaktaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: euro'nun 30tl olması

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Vay arkadaş !!.

Euro 30 tl olmuş, benzin 35 tl olmuş ama suçlu yine muhalefet ahaha

Yahu siz necisiniz. Asıl muhalefet sizsiniz. Niye başkasına bakıyorsunuz ??

Ülke batmış hala suçlusu muhalefet. inanılmaz gerçekten. Yahu çıkın meydana protesto edin. Niye yapmıyorsunuz.

Gidin saraya bağırın bu ne diye. Niye yapmıyorsunuz.

Muhalefet zaten kendini yırttı AKP ve RTE kazanırsa bunlar olacak diye. Şahane bir ekonomi kadrosu kurdu, bunlar olmasın diye ama gittiler bile bile oy verdiler.

Siz önce ülkeyi batıran iktidara, buna ses etmeyen yandaş medyaya laf edin.

Ha bu arada arkadaşım; hem muhalefet değişmeli deyip, bunun istendiği muhalefet için koltuk kavgası var demek ayrı bir komedi.

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] in dediği gibi. Siz zaten asla muhalefete oy vermeyeceksiniz. Muhalefetin başına Atatürk gelse bile yine bir kulp bulursunuz .
+

Elbette kesim yarım olmaksızın edelim proteso en güzel şekilde de muhalefet maaşını alıp köseşinde otursun dimi Üstadım vallaha komiksin

Elbette suçlusu muhalaefet adam gibi olsaydı oyları alıp iktidara gelirdi ama nerde sadece kuru muhalefet

Ben yine sözümdeyim değişim şart bu kadro ve bu zihniyetle 100 yıl geçse iktidar olamaz nokta..

Mvcut iktidirarın oyunu zaten tiyatro birliği muhalefet güçelendirdi daha neyin peşindesin Üstad

Ekonominin gidişinden hepimiz perişanız ve eleşritiyoruz Üstad ..

Sizler sadece aha togg siha savaş gemisi otoban diye kuru muhalefete devam ediniz efendim
  Alıntı