Tekil mesaj gösterimi
Alt 18 Temmuz 2023, 22:40   #13
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: euro'nun 30tl olması

Alıntı:
SiyahSancaktaR kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
+

Elbette kesim yarım olmaksızın edelim proteso en güzel şekilde de muhalefet maaşını alıp köseşinde otursun dimi Üstadım vallaha komiksin

Elbette suçlusu muhalaefet adam gibi olsaydı oyları alıp iktidara gelirdi ama nerde sadece kuru muhalefet

Ben yine sözümdeyim değişim şart bu kadro ve bu zihniyetle 100 yıl geçse iktidar olamaz nokta..

Mvcut iktidirarın oyunu zaten tiyatro birliği muhalefet güçelendirdi daha neyin peşindesin Üstad

Ekonominin gidişinden hepimiz perişanız ve eleşritiyoruz Üstad ..

Sizler sadece aha togg siha savaş gemisi otoban diye kuru muhalefete devam ediniz efendim
Hiçbir muhalefet tek parti döneminin olduğu, medyanın iktidarın yönetiminde olduğu, bürokrasinin tek bir kişiye bağlı olduğu rejimde İKTİDAR OLAMAZ.

Medya sabah akşam iftira ve pislik saçıyor. Bürokrasi muhalefeti engellemek için her şeyi yapıyor. Tek parti iktidarı tüm devlet ve kamu gücünü seçim için kullanıyor.

Muhalefet önerge verir kabul edilmez. Yasa çıksın der kabul edilmez. Adamlar TÜİK binasını bastı, bu yalan düzeni göstermek için. Daha ne yapsınlar ??.

Muhalefetin dediğini hiç bir medya vermiyor.

Al an itibari ile sana yazarken rezil yandaş medyayı açtım. CNN vs. alayı ne varsa. Yüzde 90'ı an itibari ile CHP'ye saldırıyor . Ama 6 tl gelen fahiş ve rezil zamdan bahsetmiyorlar. Veya bugün doların rekor yükselişinden.

Böylesi utanç verici ve rezil bir medya ortamda muhalefetin başında Atatürk olsa nafile. O bile kazanamaz.

Hatta a haber denen utanç kanalı an itibar ile "dünya açlık ve sefalet içinde" diyor . Ve dünyanın umudu RTE imiş ahahahah.

++

Bugün bir müşterim şunu dedi; zam yaptılar ya. Dedim eridi. Sonra ne dese beğenirsin .

Sen ayrı odada mı kalıyorsun dedi. NE alaka dedim. Söyle söyle dedi. Evet dedim. Bak eskiden insanlar tek odada kalırdı dedi. Ulan dedim ne alaka. Eskiden de insanlar çadırda kalırdı dedim .

İşte bi de bu var. Kokuşmuş ve kör ve rezil bir cehalet.

Zaten bu düzen 80 darbesi ile temelleri atıldı. 20 yıllık son düzende de şaha kalktı.

NE diyordu eski bir AKP bakanı: "eğitim seviyesi arttıkça oylarımız düşüyor" .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı