Geçmişte de tek parti dönemi vardı Üstad ve seçimleri inceleyelim dediğinle uyuşmuyor
Millet seçim zanaı müslüman olup orda burda Kuranlar okuyup bakın sizdeniz ha sizden daha müslümanız Haaa diyen seçimden sonra aynı çizgisine dönen koltuk sevdalısı başkanı ve kabinesinden değişime kapalı aman vatan kimin umurunda yeterki koltuğumuz gitmesin dediği için iktidara getirmemiş olsun Üstad
Ya dediğin tabirle o zaman bişi yapmasın Kıymetli muhalefetimiz çekilsin kenara alsın maaşını koltuk savaşlarına devam etsin
Sen onlardan daha güzel muhalefet yapıyorsun bu dalga değil gayet ciddiyim
Medya konusunda dediğin doğru katılıyorum lakin muhalif medya da senin dediğin gibi yapıyor bana farkını söylerrmisin oda kin nefret aşılamaktan dediklerinin fazlasınını yapıyor ayrıca muahlif medyanın propangandası sosyal medya olsun her kesime ulaşıyor bunun aksini dersen gülerim sana
Ulu Önder Atatürk gelmiş olsa bu muhalefete ve partiye bakıp kahrından ölür..
Ha müşteri örneğpine düşencene canı gönülden katılıyorum..
İnsanların tayyipten oncesi ve sonrası ayrmına bende çok gülüyorum sanki öncesinde hayat yoktu
Eskiden biri emekli olunca emekli ikramiyesi ile ev alırken şimdi el arabası bile alamıyor o devire geldik varın gerisini daha neler neler..
Milletin sanki İslamın öncüsü olarak görmesi beni kahrediyor..
İslam kutsaldır yalan sahtekarlık barındırmaz ve onu hiç bir parti ve siyaset temsil edemez nokta..
Kokuşmuşluk ve cehalet her 2 kesimde de var Üstad kabul etmesende..
Ben objektif olarak her yöne bakarım ama sen gerçekleri bildiğin halde iktiadar düşmanlığı olduğu için kendi kesminin hakikatini görmemezlikten geliyorsun ısrarla...
Rahmetli Baykalı çok sever ve takdir ederdim adam gibi adamdı.
Olduğu gibi neyse oydu kıvırmazdı ...
Dürüst ve objektifdi...
Şİmdiki muhalefet onun tırnağı olamıyor ..