Tekil mesaj gösterimi
Alt 19 Temmuz 2023, 08:03   #14
CEDDİ OSMANLI
SiyahSancaktaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: euro'nun 30tl olması

Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Vay arkadaş !!.

Euro 30 tl olmuş, benzin 35 tl olmuş ama suçlu yine muhalefet ahaha

Yahu siz necisiniz. Asıl muhalefet sizsiniz. Niye başkasına bakıyorsunuz ??

Ülke batmış hala suçlusu muhalefet. inanılmaz gerçekten. Yahu çıkın meydana protesto edin. Niye yapmıyorsunuz.

Gidin saraya bağırın bu ne diye. Niye yapmıyorsunuz.

Muhalefet zaten kendini yırttı AKP ve RTE kazanırsa bunlar olacak diye. Şahane bir ekonomi kadrosu kurdu, bunlar olmasın diye ama gittiler bile bile oy verdiler.

Siz önce ülkeyi batıran iktidara, buna ses etmeyen yandaş medyaya laf edin.

Ha bu arada arkadaşım; hem muhalefet değişmeli deyip, bunun istendiği muhalefet için koltuk kavgası var demek ayrı bir komedi.

@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] in dediği gibi. Siz zaten asla muhalefete oy vermeyeceksiniz. Muhalefetin başına Atatürk gelse bile yine bir kulp bulursunuz .
Alıntı:
rainbow6 kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster

Hiçbir muhalefet tek parti döneminin olduğu, medyanın iktidarın yönetiminde olduğu, bürokrasinin tek bir kişiye bağlı olduğu rejimde İKTİDAR OLAMAZ.

Medya sabah akşam iftira ve pislik saçıyor. Bürokrasi muhalefeti engellemek için her şeyi yapıyor. Tek parti iktidarı tüm devlet ve kamu gücünü seçim için kullanıyor.

Muhalefet önerge verir kabul edilmez. Yasa çıksın der kabul edilmez. Adamlar TÜİK binasını bastı, bu yalan düzeni göstermek için. Daha ne yapsınlar ??.

Muhalefetin dediğini hiç bir medya vermiyor.

Al an itibari ile sana yazarken rezil yandaş medyayı açtım. CNN vs. alayı ne varsa. Yüzde 90'ı an itibari ile CHP'ye saldırıyor . Ama 6 tl gelen fahiş ve rezil zamdan bahsetmiyorlar. Veya bugün doların rekor yükselişinden.

Böylesi utanç verici ve rezil bir medya ortamda muhalefetin başında Atatürk olsa nafile. O bile kazanamaz.

Hatta a haber denen utanç kanalı an itibar ile "dünya açlık ve sefalet içinde" diyor . Ve dünyanın umudu RTE imiş ahahahah.

++

Bugün bir müşterim şunu dedi; zam yaptılar ya. Dedim eridi. Sonra ne dese beğenirsin .

Sen ayrı odada mı kalıyorsun dedi. NE alaka dedim. Söyle söyle dedi. Evet dedim. Bak eskiden insanlar tek odada kalırdı dedi. Ulan dedim ne alaka. Eskiden de insanlar çadırda kalırdı dedim .

İşte bi de bu var. Kokuşmuş ve kör ve rezil bir cehalet.

Zaten bu düzen 80 darbesi ile temelleri atıldı. 20 yıllık son düzende de şaha kalktı.

NE diyordu eski bir AKP bakanı: "eğitim seviyesi arttıkça oylarımız düşüyor" .
Geçmişte de tek parti dönemi vardı Üstad ve seçimleri inceleyelim dediğinle uyuşmuyor

Millet seçim zanaı müslüman olup orda burda Kuranlar okuyup bakın sizdeniz ha sizden daha müslümanız Haaa diyen seçimden sonra aynı çizgisine dönen koltuk sevdalısı başkanı ve kabinesinden değişime kapalı aman vatan kimin umurunda yeterki koltuğumuz gitmesin dediği için iktidara getirmemiş olsun Üstad

Ya dediğin tabirle o zaman bişi yapmasın Kıymetli muhalefetimiz çekilsin kenara alsın maaşını koltuk savaşlarına devam etsin

Sen onlardan daha güzel muhalefet yapıyorsun bu dalga değil gayet ciddiyim

Medya konusunda dediğin doğru katılıyorum lakin muhalif medya da senin dediğin gibi yapıyor bana farkını söylerrmisin oda kin nefret aşılamaktan dediklerinin fazlasınını yapıyor ayrıca muahlif medyanın propangandası sosyal medya olsun her kesime ulaşıyor bunun aksini dersen gülerim sana

Ulu Önder Atatürk gelmiş olsa bu muhalefete ve partiye bakıp kahrından ölür..

Ha müşteri örneğpine düşencene canı gönülden katılıyorum..

İnsanların tayyipten oncesi ve sonrası ayrmına bende çok gülüyorum sanki öncesinde hayat yoktu

Eskiden biri emekli olunca emekli ikramiyesi ile ev alırken şimdi el arabası bile alamıyor o devire geldik varın gerisini daha neler neler..

Milletin sanki İslamın öncüsü olarak görmesi beni kahrediyor..

İslam kutsaldır yalan sahtekarlık barındırmaz ve onu hiç bir parti ve siyaset temsil edemez nokta..

Kokuşmuşluk ve cehalet her 2 kesimde de var Üstad kabul etmesende..

Ben objektif olarak her yöne bakarım ama sen gerçekleri bildiğin halde iktiadar düşmanlığı olduğu için kendi kesminin hakikatini görmemezlikten geliyorsun ısrarla...

Rahmetli Baykalı çok sever ve takdir ederdim adam gibi adamdı.

Olduğu gibi neyse oydu kıvırmazdı ...

Dürüst ve objektifdi...

Şİmdiki muhalefet onun tırnağı olamıyor ..
  Alıntı