Anadolu hayat emeklilikte biraz birikmiş param varmış... İstanbulda ne olduysa sgk üzerinden bir yer bana günlük puanaj giriyor... Buldum şirketi dedim ne ayaksın hanım efendi biz sizinle tanışmadık eşim ve benim sgk üzerinde sizin firmanız görünüyor tc'miz nereden elinize geçti.. Lütfen durdurun şu sgk girişlerini ve bu konuyu anlatın dedim..
Bana dediği istifa dilekçesi yazmanız lazım wp'den ıslak imzalı el yazısıyla yazıp atar mısınız? Dedi.. Ve ben dellendim.. Lan sen kimsin ? İş yerin ne benim bizim seninle alakamız ne falan derken bu konu sgk tanıdıklarıyla halledilecek onu salladım... Neyse anadolu emeklilik iptali yaptırdım.. Param yatmadı sevmem otomatik katılımı... Aradım dedim böyle böyle iptal ettim.. İban kontrolü yaptı.. Dediki tc ile banka bilgileriniz uyuşmuyor aranmayan para mevduatına aktarılmış.. Eee dedim napıcaz ? Şu lazım bu lazım dedi
Sorun kimlik iptalim yeni kimlik çıkarmam ve halkbankın bana yaşattığı bazı sorunlar olsa gerek diye düşündüm.. Neyse denizBank mobili indirdim eski bir hesap ara sıra girer oradan havale eft işlemleri yapardım.. Bilgilerimi girdim böyle bir kullanıcı yok diyor dsgfdsfg
Çıldırıcam ben bana neye ihtiyacınız var diye soruyor ya bu soru şimdi benim ihtiyacım olan şey bie UZİ nedenini sormayın bana bunu temin edin lan...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..