Konu: Zeze
Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2023, 01:13   #24
Çevrimdışı
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Zeze

Arkadaşlığımız, nişanlılığımız ve dahi şimdi bu konuya ilk defa içimden gelerek yazıyorum.

Forumlarla ya da dijital platformlarla sınırlı tutmayacağım. Dünya dediğimiz şu yalanlarla bezeli, bu yalanların gerçeklerle iç içe geçtiği, dürüstlüğün esamesinin okunmadığı, gün geçtikçe insanlığa dair tüm kavramların yozlaşma gösterdiği gezegen içerisinde altın gibi kalbiyle ve tüm içtenliğiyle parıldayan; bunu gösterişe ya da söze değil, öze ve yaşamına yansıtabilen yegane mücevherdir @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!].

Şu yaşıma kadar deyim yerindeyse kimseyle evlenmeyi düşünmeyen ben, birçok ilişki içerisinde bulunan ben, ilk defa ciddi bir evlilik yoluna girmiştim onunla. Çünkü biliyordum ki; ondan hem mükemmel bir eş, hem de harika bir anne olurdu. Kişiliğini bu kadar iyi tanımasam, evlilik fikri aklımdan bir an için bile geçmezdi. Çünkü ben; belli doruk noktasına ulaşan hislerin her şeyi tek başına çözebilecek bir yeterlilikte olamayacağını yeterince idrak edebilecek kadar yaşanmışlık geçirip yaş aldım bu hayatta. Yaşadığımız, ciddiye adım attığımız iyisiyle ve kötüsüyle gelişen hiçbir süreç için pişman değilim. Dışarıdan takip eden bazı arkadaşlar için dedikodu bulamayacakları veya yanlış alarm olduğundan mütevellit; üzücü olacak biliyorum ama biz kanlı bıçaklı ayrılmadık, biz hâlâ iletişim kurabilen ve birbirine saygısını hiçbir zaman yitirmeyecek iki medeni insanız. Hâlâ bu platformda devam edebiliyoruz örneğin.

Kendisinin kişiliği ve evlenmeye aday olan yönleriyle alakalı düşüncelerim ilelebet varlığını koruyacak. Aynı zamanda duyduğum saygı, sevgi ve koruma içgüdüsel olarak da bir an olsun değişim göstermeyecek.

Hayallerini ve hayallerimizi, gerçekleştiremediğim ve istemeden de olsa üzüntüne sebep olduğum bu sürecin sonuçları için tüm kalbimle senden özür dilerim. Neden nişanımızın tamamına ermediği, karşılıklı bu birlikteliği sonlandırdığımız konunun detayları en yakın dostlarımızla bile paylaşılmamış olup; takdir edersiniz ki mahremiyettir. Buradan tüm okuyanlara da bilgilendirme sağlamak için belirtmek isterim; birileri "Regex ve Zeze şu yüzden ayrılmış, bu olmuş, şu olmuş." derse itibar etmeyin. Bu konunun detayları ailevi olarak gizlilik içeren ve hiçbir şekilde belirtmediğimiz, detaylandırmadığımız ve en yakın dostlarımızla dahi paylaşmayacağımız bir konudur.

Nişanlılık dönemi içerisinde başta forumdan beraber yüz yüze görüştüğümüz; @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!], @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] dostlarımız olmak üzere yanımızda olan, bizi merak eden, 10 Haziran'daki iptal olan düğünümüz için davet edip sonrasında haberdar etmeye geciktiğimiz tüm arkadaşlarımızdan şahsım adına özrü borç bilir ve bu hususta gerekli açıklamayı bu gönderi ile yaptığımı düşünerek tekrardan dillendirilmemesini rica ederim.

Biz, hastalıklı ruh haline sahip insanlar olmadığımız için; birlikteyken devlerin aşkını yaşıyor rolüne bürünüp, ayrılınca da iki düşman olacak kadar sığ ve basit değiliz. Hayat bu, her şey olacağına varır. Bir şey olmuyorsa ya doğru zamanı değildir, ya da olmaması daha hayırlıdır demektir. Bu yüzden hayat devam ediyor ve ben nefes aldığım sürece her ihtiyacı olduğu sürece @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'nin her daim yanında olacağımı buradan da tarihe not düşerek noktalıyorum.

Kalbin gibi, hep gerçek iyilerle karşılaşman dileğiyle. Dünya dönüyorsa, senin gibi hassas ve iyi kalplerin uğruna dönüyor.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı