Konu: Zeze
Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2023, 10:05   #26
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Anahtar Yanıt: Zeze

Gece buraya öyle üstün körü yazmak istemedim. @[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]
Çünkü geçiştirilmeyecek kadar değerli yazdıkların.
Düşüncelerimi uykulu uykulu biraz olsun ilettim sana gece.

Anlatamayacağım, tarif edemeyeceğim, kelimelere sığdıramayacağım kadar değerin büyük bende, keza yazdıklarında senin kadar değerli, her harfine kadar.
Benim için sıraladığın cümleler, beni onore etmekle birlikte, fazlasıyla duygulandırdı da. Ama ben övgülerle şımaran, övünen biri olmadım biliyorsun. Hatta utangaçlaştığımı da biliyorsun.
Yazdıklarını düşündüğüm de, hayat şartları, iş stresi vs, hayatın getirdikleri, götürdükleri derken, keşke hep dediğin gibi olabilsem... Bazen benimde törpüleyemediğim yanlarım oluyor. O eski saflığımız kalmıyor ama yinede içimizdeki o saflıktan geri de kalmıyoruz o ayrı.
Ve keşke bu cümleler ile avunmak, duygulanmak ve hüzünlü bir tebessüm yerine; yanında varlığının mutluluğunu yaşayabilseydim/yaşayabilseydik...

Benim için söylediğin övgüler, seninde kalbinde bulduğum güzelliklerin ta kendisiydi...
Senden önce bende evlenmeyi düşünmüyordum... Hatta biliyorsun isteme esnasında bizimkiler bunu dile getirmişti, sizinkiler de aynı şekilde...
Kimseyi sevemeyen, güvenmeyen ben, bir tek sana güvenip, bir tek seninle bu yola girdim.
Sana da söylediğim gibi, şu acımasız hayata mutsuz çocuklar getirmekten hep korktum, hep çekindim...
Çünkü bizler eşimizi seçebiliyoruz ama çocuklar doğarken, anne babalarını seçemiyor...
İşte bu noktada hep imtina ettim sadece çocuk için evlenmekten... Çok sevmeliydik ve çocuklarımız sevgiyle büyümeliydi.
Ve sende kendimi buldum ben. Hep dediğim gibi seninle tamamlanmıştım. Sen gerçekten şu sahte dünyada, evlenmeyi, aile kurmayı, baba olmayı beceremeyen insanlara göre, benim için mükemmel bir eş ve mükemmel bir baba adayıydın. Baba olmayı geçtim, daha adam olmayı, kişilik sahibi olmayı beceremeyen, bir sürü adam kılıklı insan var görüntüsüne bakarsan.
Seninle ilgili düşüncelerim hiçbir zaman değişmeyecek. Buna hissettiklerim, verdiğim değer de dahil.
Ortada dilenecek bir özür olduğunu düşünmüyorum, çünkü hayaller ikimizindi, bizimdi... Özür diliyorsak madem sonunu mutlu tamamlayamadığımız için, bu gerçekleşen sonuçta payım olan her şey için bende senden özür dilerim

Sen benim için Sevgiliden öte her şeydin. Kendimi yalnızlaştırdığım şu hayatta, seninle kalabalıktım ben. Sırdaşım, dostum, sevgilim tüm vasıflar sendeydi. İyi ki'mdin benim...
Nasıl aileler öğrenene kadar telefonumda adınla kayıtlıydıysan ve nişandan sonra değiştirdiysem, şimdi de bendeki yerin değişmedikçe telefonumda ki kayıtlı adın hiç değişmeyecek.

Ben kimseyi kalbimde senin gibi böyle bir yere koymamıştım. Bundan sonra da senin yerine koyamam kimseyi.
Senin de dediğin gibi hayatın ne getireceği belli olmaz. Ama şu var Allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş. Belkide benim de imtihanım bu sözler üzerineydi;
Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…
Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.
Belki de seni her şeyden çok sevmekti benim imtihanım...
Sabretmek ve dua etmekten başka hiçbir şey gelmiyor elimden. Her gece karanlığa karışan ümitsizliklerim, aydınlanan yeni günle birlikte yeniden doğuyor.

Kimin ne dedikodu ettiği yada edeceği pek umrumda değil. Çünkü beni kimse tanımaz, bende kimseyi tanımam. İsteyen istediğini konuşabilir. Yazacakları, kafalarında kuracakları ancak kendi kalplerini karartır, bize bir şey olmaz.
Yazacakları, üretecekleri teoriler bende ki yerini değiştirebilir mi?
Değiştiremez...
Sana olan hislerim de dahil!

Ben seni çok sevdim ve dün olduğu gibi bugünde çok seviyorum...

Alıntı