Tekil mesaj gösterimi
Alt 20 Temmuz 2023, 23:24   #8
Çevrimdışı
rainbow6 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: sızdırılan gizli ekrem imamoğlu ( chp) toplantısı

Alıntı:
Jön TüRk kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Kılıçdaroğlu azönce bu kelimeleri söyledi.Rahatsızlığı çok belli.Chp içerisinde resmen büyük çatlaklar var.Bu iş öyle Tanju'ya Rte'ye falan laf atmakla geçiştirilecek iş değil.Açık açık Kılıçdaroğlu ekibi ve belediye başkanları arasında savaş var.Sadece Mansurla Ekrem belediyelerde 5 milyondan fazla oy aldı,loser Kılıçdara artık papuç bırakmazlar.
Tamam işte tam olarak bunu diyorum. Mesela bu olayı en çok RTE, yandaşlar, AK trolleri ve yandaş medya kaşıyor. ŞUan bile aç tv'yi hala salya saça saça bu olayı kaşıyorlar. Tesadüf mü sence.

Tam da birlik olan, bir olan bir muhalefeti bu vesile ile tekrar parçalamak ve halk tarafından bir halta yaramaz imajı çizmek istiyorlar. Bunu yaparkende benzine 1 haftada 10 tl zam yapıyorlar.

ŞU hale bak. Şu 10 tl rezaleti ve kepazeliği yerine bunları konuşuyorsak ve bu kimlerin işine yarıyorsa, siyasetteki altın kural işe yarar. Kimin işine yarıyorsa, faili oldur.

Uzun oldu ama şunu diyeyim; KK gitsin diye parti içnide kulis olabilir. Gayet normal. Ama anormal olan bu olayların sızması, kayıtların illegal şekilde servis edilmesi.

Ulusalcı Tanju da twitter'da Melih Gökçek modunda KK'ya hakaretlar savuruyor. Yahu o adam hala amirin, seni belediye başkanı yapan kişi. Beğenmiyorsan defolup gidersin. Ve bu adama tek kelam edilmiyor. Diyorum ya CHP de değişim şart ama birileri bunu farklı şekilde kaşımaya başladı.


Alıntı:
hasnicktir kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
gayri ihtiyari olması düşünceniz gerçekten çok iyimser bi bakış açısı... ki imamoğlunun kendi ve çevreside bu işe çok yatkın ve istekliler... ayrıca son zamanlarda imamoğlu ve çevresiyle ilgili ciddi olumsuz soru işaretlerim var... hayırlara vesile olur umarım

324234324 aydır İmamoğlu CB adayı olsun olmazsa CHP genel başkanı olsun deniyordu. Şimdi bunlar olası olunca bunların denmesi de ilginç.

CHP de Faik Öztrak gibi partiyi esir almış tipler var. KK'dan önce bunlar gitmeli. EKrem başkanda bunu görüyor ve bunun savaşını veriyor. KK gitse bile bu 4-5 dönem vekil olan tipler olduğu sürece değişen bir şey olmaz. Adam KK gitsinden öte DEĞİŞİM istiyor . Zaten bu da bu tipteki AKP ve RTE yancısı ulusalcıların işine gelmiyor .

------------------------------------------------------
“İnançlarınız sizi iyi bir insan yapmaz, davranışlarınız yapar.”
------------------------------------------------------
  Alıntı