Tekil mesaj gösterimi
Alt 22 Temmuz 2022, 23:11   #100
Çevrimdışı
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Düşün ki O Bunu Okuyacak!

Kıymetli dostlar, çok sevgili takipçiler; forumun şu an Google'da 10-20 arası indexi var ve bunu özellikle ben istiyorum. Bazı sayfalarda Googlebot için özel noindex kodu var. Siz sanıyorsunuz ki yeni siteler indexlenmediği için indexlenmiyor. Hayır, alakası yok. Ben istemediğim için indexlenmiyor. Neyi, niçin yaptığımı ve neden yapmadığımı; nasıl bir strateji ürettiğimi bilmiyorsunuz. Bilemezsiniz de hiçbir zaman. Unutmayın; stratejisi olmayanın yöntemi beyhudedir.

Yapım aşaması indexiyle, yani tek sayfalık index ile ben ilgili hedef kelimede 3. sayfaya sokmuştum. Şu an 10-20 arası değişen index sayısı ile ilk 3'e soktum. Sende var 8.8K index ama daha 1 aylık forum seni sıralamada indiriyor üstelik 10-20 indexle. Nasıl olacak? Bakın buraya yazıyorum, tarih veriyorum. Bu pazartesi ya da salı günü tüm sayfaları indexlettiğimde direkt lamı, cimi olmadan 1. sırayı alıyorum. SEO konuşmak isteyen delikanlı varsa karşıma bekliyorum. Laf değil, icraat ile konuşalım. Teşekkürler.

Bakın; hayatım boyunca okulunu okuduğum mesleğimin bile havasını hiçbir mecrada atmadım, tabir-i caizse ego yapmadım. Ama ben üniversite yıllarının başında dahi ihtiyaçlarım için destek almamak adına ücretli SEO danışmanlığı yapıyordum. Her şeye laf ettiririm, SEO'da asla. Bu konuda görüşeceğiz. Metin yazmayacağız, Google sonuçlarıyla konuşacağız.

Senin tek avantajın kullandığın yazılım mobil uyumlu (responsive) olduğu için mobil arama sonuçları. Ama ben onu da kapatırım. SEO'nun 204 üzerinde Google gözünde kriteri var. Bu kriterleri ben adım gibi biliyorum. Ama sen bilmiyorsun.

  • When injustice becomes law, resistance becomes duty.
  Alıntı