Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2023, 10:53   #1
Çevrimdışı
Zeze
Zeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Sıradışı Heykeller | Büyük Depresyon Anıtı - ABD

Sıradışı Heykeller | Büyük Depresyon Anıtı - ABD



Washington'da, anıtı olan Franklin Delano Roosevelt'in yanında Büyük Depresyon Anıtı var. Hastanın pozlarında dondurulmuş olan beş bronz erkek figürü, ekmeğin çevresinde bir dizi sembolize eder. Büyük Bunalım sırasında serbest yiyeceklerin sıralaması çok daha uzundu. Heykel kompozisyonunun yazarı, tanınmış Amerikan heykeltıraş ve ressam olan George Segal'dir.

Orijinal anıt geniş anıt parkının bir parçasıdır. Onun yakın çevresinde diğer görme değerli ve sembolik heykeller var. Ancak, Büyük Depresyon Anıtı, turistler arasında en popüler olanıdır. Bronz figürlerin ardındaki seride çok güzel ve alışılmadık fotoğraflar çıkarılabilir.

Orijinal fotoğraf çekiminden sonra anıt parkuru gezebilirsiniz. Parkın ana özelliklerinden biri, ABD'nin Roosevelt hükümetinde yaşamak zorunda olduğu zor ekonomik sorunları simgeleyen, eşit derecede sembolik olan mucizevi şelale çeşitliliğidir. Parkın merkezinde bulunan Roosevelt Anıtı, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en tartışmalı ve tartışmalı anıtlardan biridir. Anıt yazarı Lawrence Halprin, başkanı tekerlekli bir sandalyede takdim etti.



Bu Gri Şehrin Tüm Yollarını Rengarenk Boyamak İster,
Bazen Kızar Dünyaya ama Sadece Kendini Üzer...
Göremezler, Kalbindeki Elmasa Erişemezler,
Kanatlarını Rüzgara Açmış, Dur Diyemezler...
Onun Bir Düşü Var ki Asla Bilemezler!

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı