Tekil mesaj gösterimi
Alt 24 Temmuz 2023, 21:40   #5622
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: İçinden Geçeni Söyle!

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
Meta verified ve Instagram'da mavi tik almayı da unutma.
Hacım ciddi diyorum.. Resmi hesap oluşumu ve sosyal medya yönetimi için anlaşma yaptım.. Hani ben hobi amaçlı kalitesi 2005' yılının home studio ortamının o zamanın alınan kayıtlarını hala alıp şarkı yaptığım için (Yeni draw ses programlarını kullanamıyorum zaten ekipmanlarım düşük bütçeli).. Eski bir değerli oluyor mix mastering yani ses düzenlemesi editleme falan yapmadan doğal cırlak bozuk sesle yaptığım için değerli oluyor.. Teknik açıdan değerli oluyor canlı nasıl söylersem aldığım kayıt öyle olduğu için.. Bende bunu madem eğleniyorum resmiyete bağlayayım dedim.. Dolar kuru Euro kuru üzerinden bazı talepler var ödenmesi gereken.. Bu ay sonrası zaten tüm maddi durumum düzeliyor her açıdan inşaallah .. Böyle bir anlaşma yaptım hatta bana yasak bile koyuldu paylaşma yapmamam yönünde ama dinleyen var mı? Sözleşmemde öyle bişi yok olmadığından youtube free beat kayıtları kafama göre paylaşıcam.. Ters köşe yapmaya bayılıyorum .. bu muydu? bu ne la ? gibi söylemlerin sonradan evrimleşip bravoya dönüşmesi hoşuma gidiyor nihahaha..

Galiba o dediğin tik olayı alınan paket içinde' sağlanıyor diye biliyorum.. Takipçi abone yada listeye alan kullancı ile sayı alakası yok galiba..

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı