Konu: Mango
Tekil mesaj gösterimi
Alt 29 Haziran 2022, 16:37   #6
JConsult
Regex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Mango

İrem ben geleyim mi? Sana sözlük yorumu yazayım mı? (İç ses: Eyvah. Okuyana kadar gitti 5 saat. En iyisi okumuş gibi like atıp geçeyim, ortamlarda okudum derim kim bilecek?) aasdhsdjsjs

Tamam, kısa yazacağım. Don't panic.

Forumlarda herkes birbirini çok daha uzun yıllardır tanıdığını düşünürsek buna görece daha kısa süredir tanışıyoruz. Tanışıklığımız; öncesindeki gözlemlemelerimizi saymazsak 2018 yılına dayanır.

5 yıldır benim için yeri dolmayan, yokluğunda eksikliği hep hissedilen bir konuma sahiptir. (Şahitlerim var. Bilimum mesajlaşma uygulamasının dili olsa da konuşsa...)

Her türlü şeyimi rahatlıkla paylaşabileceğim ve yine her zaman dertleşebileceğim, aynı şekilde onun için de bu durumun böyle olduğunu biliyor olmaktan mutlu olduğumdur.

Bazen yoğunluklardan kaynaklı araya zaman girse de bi' çırpıda bunların hepsini telafi edebildiğimizi düşünüyorum. En sevdiklerimin başında gelir, her zaman bana ulaşabileceğini bilir. İlla neşelendirecek bir şey bulurum. ^^

Neyse ya mesaj yine istemsizce uzun olmaya başladı. Bi' kere de sözümü tutayım bari. Gidiyom ben.

Seviliyorsun. Her zaman son zamanlardaki gibi mutlu ol. Çünkü bunu sonuna dek hak ediyorsun.

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
  Alıntı