28 Temmuz 2023, 01:16
|
|
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
|
Yanıt: ForumAdası'ndan Uzaklaştırılan Üyeler ve Gerekçeleri
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!] Namıdiğer Ersin;
Önceki forum sitemiz devredildiğinde, daha önce başka forumda da denk gelmiştim ama o zaman forumadası henüz açılmamıştı. Hatta bu kişiyi konularımı çalıp üst yönetici olarak yetkilendirildiği o foruma iletişimden mailde atarak şikayet etmiştim. O forumdan bana bir dönüş olmadı ama sanırım uyarmışlar, sonrasında özgün konularımı çalmayı bırakmıştı. Sonra bir baktım banlamışlar. Çünkü sorunlu insan her yerde problemlidir kolay kolay düzelmezler...
Arkadaş konularımı her zaman alıp başka yerlere açıp durur. Hadi başlığı alırsın Eyvallah ama noktası virgülüne kadar başkasının emeği olan, orijinal olarak ürettiği özgün içeriği almak emek hırsızlığıdır. Foruma gelip gelip, bir yorum dahi bırakmadan konuları alıp gitmek, konu çalmak için gelmek etik olmadığı için tarafımca süresiz banlanmıştır.
*Delilsiz olmaz diyerek, ekran görüntüleri de hazırladım. Aşağıda eklenilen yerdeki açılan konu görsellerini ve bizim forumdaki konu linklerini bulabilirsiniz.*
Benden ve diğer arkadaşlardan çaldığı özgün konular;
|
|
|