Tekil mesaj gösterimi
Alt 28 Temmuz 2023, 03:27   #523
Gress - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcıların profil bilgileri ziyaretçilere gizlidir.
Standart Yanıt: Forumdan Birini Dürt

Alıntı:
Regex kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
@[Foruma üye olmadığınız sürece forum içeriğindeki bağlantıları görüntüleyemezsiniz. Foruma üye olmak için TIKLAYIN!]'a sorsan o da MyBB der.
Üye takılma zaman geçirme anlamında sorarsak vbulletin başı çeker... vBulletinden daha iyi hangisi dersek su götürmez xenforo'dur bu.. Ama forum anlamında sistem olarak düşünürsek iki forum sistemi 1 numaradır.. Bütün yerli yazılımcılar Yabancı yazılımcılar bunda hem fikir..

Phpbb ve İpss ' İpss başı çekiyor sonra phpbb geliyor.. Bunu bir kaç yerde tartışma konusu olarak görmüştüm.. Diğer xenforo tabanlı yabancı sitelerde'de çok tartışılıyordu.. Gereksinim açısından her'şey mevcut ama nedense modifiye olarak girişken bir grup yok.. Hep güvenlik için geliştirmeler var..

Sistemlerinin algoritma kodlaması çok akıllı.. Giren bir ip kullanıcının model numarasına göre bildiriyor değişik bir sistem tecrübe edindim ve anlamadım bıraktım sdfdsf

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Beni her insan sevebilir.. Her insan çekemez.. Arada' olan farkın mesafeyi ölçümü kıtalar'dır..
  Alıntı